Annoncørbetalt indhold

Amager guiden - Hvad skal du lave på Amager?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsroeret indhold

Det skal du se på Amager

Hvis du vil opleve det mangfoldige liv, der at finde lige uden for storbyens grænser, så er Amager den perfekte destination til dig. Amager har mange skønne seværdigheder og byder på mange lækre restauranter og caféer, hvor du med garanti kan finde noget, der passer til din smag.

På Amager kan du opleve, hvordan livet under havoverfladen er, når du besøger Den Blå Planet. Særligt for børn og unge byder Den Blå Planet på mange sjove aktiviteter, som kan findes rundt omkring i anlægget, og de kan samtidig blive meget klogere på de mange dyr. Den Blå Planet er også sjov for voksne, som vil få et helt andet indblik i dyrenes liv og måske også lære noget nyt.

Skal sommerferien bruges på Amager, er Amager Strandpark et must-see! Her er den indelukkede lagune et perfekt sted for alle aldre, der ønsker et sted, hvor der er plads til afslapning, leg og forskellige vandaktiviteter.

Tag på vintage shopping i den Blå Hal og oplev kæmpe store loppemarkeder eller gå rundt i gaderne på Amager og oplev de skønne vintagebutikker, der har lige stort og godt et udvalg, som inde i København.

Her skal du sove på Amager

Hvis du overvejer at finde et hotel i København, som passer til dine behov, kan du også godt kigge på hoteller på Amager. Et hotel på Amager byder på lige så mange lækre værelser, som et hotel i København, og her har lige så mange muligheder for at skræddersy dit ophold og dine præferencer til værelset og prisen. Go Hotels er et hotel på Amager, hvor værelserne er lækre og beliggenheden er helt i top, så du aldrig er langt fra seværdighederne. Du kan allerede nu booke din næste storbyferie på hotel i København og planlægge, hvad du gerne vil opleve.

Her skal du spise på Amager

Madscenen på Amager er kun blevet bedre og bedre de seneste år, og derfor kan du opleve mad i verdensklasse til billige penge. På Restaurant Pirlo får du god, hjemmelavet italiensk mad, hvor der er kredset om ingredienserne, og de dygtige folk bag restauranten har samlet de bedste og største vine fra Italien, så hele din aften bliver en oplevelse.

Er du til god kaffe og en god brunch tallerken, kan du trygt besøge Ingolfs Kaffebar for en god kop kaffe i hyggelige omgivelser, eller spise brunch på Mad & Kaffe. Kæden byder på lækre, små retter, du selv sammensætter, så du får den perfekt brunch.

Denne artikel indeholder sponsroeret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.