Annoncørbetalt indhold

Få det perfekte look med den rette maling fra din lokale farvehandler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man skal give sit hjem et nyt look, er det perfekte sted at starte malingen. Der er mange forskellige farver og nuancer at vælge imellem, men med en hjælpende hånd og vejledning fra din lokale farvehandler, kommer du hurtigere i mål.

Farve X-perten er i stand til at give dig ekspertråd og -vejledning i både farvevalg, nuance og påføring af malingen. Vores veluddannede personale er altid klar til at dele ud af deres viden og ekspertise – uanset om det drejer sig om vægmaling, gulvmaling eller noget helt tredje. Med andre ord: vi hjælper dig gerne med valg af din maling.

Besøg vores butik og personale, og find inspiration til malingen

Hvis du besøger en af vores butikker, vil vores dygtige personale både kunne rådgive dig i typen af maling og den brede farvepalet. Har du allerede styr på, hvilken maling du skal bruge, kan vi nøjes med at fremvise vores forskellige farver og måske hjælpe dig med nogle af de andre malerforberedelser.

Vores mange års erfaring i malerbranchen giver dig de bedste forudsætninger for at finde frem til den helt rigtige farve eller farvekombination.

Malingen afhænger af rummet og overfladen

Maling er ikke bare maling. Der findes forskellige typer af maling, der passer til forskellige formål. Vægmaling er nemlig ikke det samme som træmaling eller metalmaling. Det er derfor vigtigt at tage rum såvel som materialet, der skal males, med i beregningerne og forberedelser, når du skal planlægge, hvilken maling du skal købe.

Giv dine vægge nyt liv

Giv dine vægge et friskt pust og et nyt liv. Overvej at male dine vægge med nogle smukke og sofistikerede farver, som puster liv i indretningen derhjemme. En omhyggeligt udvalgt palet af farver vil tilføje elegance, varme og en indbydende stemning til ethvert rum i dit hjem.

Er du i tvivl om, hvilken type maling og hvilken farve du skal bruge, står vi altid klar i butikkerne til at besvare dine spørgsmål.

Ønsker du at skabe din helt egen nuance, blander vi gerne malingen for dig. Alt du skal gøre er at vælge farvekombinationen, så blander vi det til det. På den måde kan du få lov til at sætte dit helt personlige præg på hjemmets vægge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.