Annoncørbetalt indhold

Facaderenovering hos Jørgen Holm A/S

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Jørgen Holm A/S

Jørgen Holm A/S er et Københavnsk entrepriseselskab, der tilbyder facaderenovering og hovedentreprise i København og Nordsjælland. Firmaet har hovedsæde i Hvidovre, men tager opgaver i hele København, Storkøbenhavn og Nordsjælland.


Jørgen Holm ApS har en dedikeret stab på over 35 dygtige malersvende og godt 40 faste underentreprenører inden for forskellige faggrupper.

Stor erfaring og dygtige medarbejdere er med til at sikre den høje kvalitet, som Jørgen Holm A/S har leveret til sine kunder i mange år, herunder privat- og erhvervskunder, arkitekter, ejendomsselskaber og kommunale byggeprojekter.

Høj kvalitet i gennem i 40 år

Jørgen Holm ApS blev startet i 1981 af iværksætteren Jørgen Holm, og virksomheden har gennem årene udvidet sig, da man startede et søsterselskab, J.H. Totalentreprise A/S, for at tage sig af større entrepriser.

Stærke traditioner

For 10 år siden blev malervirksomheden overtaget af Jørgen Holms søn, Martin Holm, der har samlet både maler- og entreprenørvirksomhederne under ét firma, nemlig Jørgen Holm A/S. Martin Holm fører virksomheden videre med samme fokus på kvalitet, loyalitet og punktlighed, og der er stor tillid mellem kunder, underentreprenører, svende og ledelse.

Skal jeres facade Renoveres?

Facaderenovering i København er en udfordrende, men vigtig opgave, der kræver en høj grad af faglig ekspertise og erfaring. Med den rigtige tilgang og de rette værktøjer kan du transformere din bygning til en smuk, holdbar og energieffektiv ejendom, der både tjener dit formål og øger din ejendomsværdi. Jørgen Holm A/S er en af de førende virksomheder inden for facaderenovering i København, og de har mange års erfaring med at gennemføre projekter med høj kvalitet, effektivitet og omhu for miljøet. Hvis du har et projekt, der kræver facaderenovering i København, så bør du overveje at kontakte Jørgen Holm A/S for at drøfte dine muligheder og få en uforpligtende vurdering af dit projekt.

Kontakt Jørgen Holm A/S

Hvis du har et facaderenoveringsprojekt i København, så kontakt Jørgen Holm A/S. Hos Jørgen Holm A/S kan du altid få et gratis tilbud på facaderenoveringen, og du kan altid få det indenfor 1 uge. Det er også muligt at få en fagperson fra Jørgen Holm A/S ud til boligforeningsmøder, og snakker med jer om tilbuddet og hvad det skal indebærer.


Hvis du overvejer at foretage en facaderenovering i København, er Jørgen Holm A/S den oplagte partner. Du kan kontakte dem på telefonen 70 89 70 37 eller via e-mail på info@j-holm.dk for at diskutere dit projekt og få et tilbud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.