Annoncørbetalt indhold

Fleksibel leje af depotrum

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du løbet tør for plads? Så er der god grund til at overveje at leje et opbevaringsrum til dine ting og sager. Befinder du dig i Tistrup, Varde eller omegn, og vil du have en løsning, der er både nem, sikker og billig? Så er der god grund til at se nærmere på mulighederne hos Elefant-kassen.

5 gode grunde til at vælge Elefant-kassen.dk

1.Fri adgang 365 dage om året - Vi ved, hvor praktisk det er at kunne komme til sine ejendele, når der er brug for det. Derfor har vi sørget for, at du kan tilgå dit depotrum, lige når du ønsker det.

2.Opbevaring i kortere eller længere perioder – Har du kun brug for opbevaring i en kort periode, hvis du for eksempel skal ud at rejse eller står midt i en flytning, så er vi behjælpelige. Det kan også være, du har fået pladsmangel derhjemme og mangler en mere permanent løsning til opbevaring af stort og småt. Så har vi også en løsning for dig.

3.Rene og ryddelige rum – Når du lejer et rum hos Elefant-kassen, så kan du være sikker på, at der altid er rent og ryddeligt. Samtidig er der altid en fast temperatur og lav luftfugtighed i rummene.

4.Optimal sikkerhed – Når du lejer et rum hos os, så får du udleveret din egen nøglebrik, som kun gælder til dit rum. Det er med til at sikre, at der ikke er nogen uvedkommende, der får adgang til dine ting. Området er desuden videoovervåget.

5.Den nemme løsning – Vi har gode tilkørselsforhold, og aflæsningen foregår under tag.

Støt truede elefanter, når du lejer et rum hos Elefant-kassen.dk

Når du lejer et opbevaringsrum gennem Elefant-kassen, er du samtidig med til at støtte truede elefanter. Elefant-kassen er med til at bekæmpe krybskytteriet på elefanterne, bevare deres levesteder og uddanne park rangers, som kan være med til at beskytte de kæmpestore dyr.

Hos os kan du opbevare alt fra dine møbler til dine vinterdæk. Vi har med garanti en løsning, der matcher dine behov. Vores opbevaringsrum fås i små, mellem og store udgaver. De små har en størrelse på 5-8 m3, de mellemstore rum måler 10-18m3, mens de store rum varierer i størrelse på mellem 20-30m3. Du kan også vælge at leje et pulterkammer hos os. Lejer du det i mere end 6 måneder, så får du det til en ekstra skarp pris.

Det er hurtigt og enkelt at komme i gang med at bruge Elefant-kassen. Så hvad venter du på? Skynd dig ind og find den rette løsning for dig allerede i dag. Får du brug for hjælp, kan vi kontaktes på mail eller telefon. Du kan også vælge at henvende dig i Dagli’Brugsen i Tistrup.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.