Annoncørbetalt indhold

Gør din hverdag lidt mindre hektisk

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Mangler du ofte overskud i eftermiddagstimerne efter en lang dag? Specielt hverdagene er proppet med skole, arbejde og fritidsaktiviteter, og derfor kan mange opleve, at hverdagene går hurtigt, og at der ikke er så meget tid til ro og nærvær med familien om aftenen.

Prioritér hyggelige stunder i hverdagen

Ved at være bevidst om hvad du bruger din tid på, når du er hjemme i hverdagene, kan du nemmere prioritere nærvær over alt det praktiske. Her kommer et par tips til at få en hyggelig eftermiddag og aften uden alt for meget stress:

●     Ryd dit hjem op om morgenen

●     Drop indkøbsturen i hverdagene

●     Køb måltidskasser

●     Ordn dine ærinder i weekenden

Hvis du kan flytte nogle af hverdagsopgaverne til weekenden, så frigiver det allerede meget tid i hverdagen. Du kan derfor bruge den dyrebare tid på at være sammen med familien, slappe af på sofaen med en god tv-serie eller tage til træning.

Brug din tid på nærvær

Efter en lang dag på arbejde eller i skole skal mange både hente børn, handle madvarer og hjem og lave aftensmad. Derefter skal der ryddes op fra aftensmaden, måske laves lidt lektier og inden man har set sig om, er det tid til at gå i seng.

Mange har først mulighed for at handle ind til aftensmaden om eftermiddagen, hvorfor der også ofte er mange mennesker i supermarkederne på det tidspunkt. Derfor er det ikke altid den sjoveste oplevelse for specielt børn at komme med ned og handle efter skole og institution

Du kan for eksempel købe en HelloFresh menu, hvor du selv kan sammensætte en menu til om aftenen. Ved at bestille en måltidskasse, så slipper du for besværet med at købe ind i myldretiden og slæbe mange indkøbsposer med hjem. Det giver dig mere tid i hverdagen.

Vær sammen om madlavningen

Med en måltidskasse kan hele husstanden være sammen om madlavningens glæder. Det er blot at vælge de menuer, I kan lide derhjemme, og så bliver det leveret lige til døren. Altså kan du bruge tiden på at hygge om madlavningen, fordi al mad allerede er afmålt og klar til brug. Du skal bare følge en opskrift. Det er nemt.

Lad gerne huset mindre beboere kan være med til at lave mad. Bare det at få lov til at bikse noget sammen i en skål kan skabe glæde og følelsen af at være fælles om noget. At lave mad er en god måde at koble fra efter en lang dag, og med en måltidskasse er det nemt at komme i gang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.