Annoncørbetalt indhold

Guide til romantiske dates i København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste kender nok til den klassiske kaffe-date eller en tur i biografen, og den slags dates kan være perfekt for mange, men en gang imellem vil man gerne gøre det lidt mere romantisk. Der er heldigvis mange steder, der danner de perfekte rammer for en date lidt over det sædvanlige, hvor en romantisk stemning, smukke omgivelser eller spændende samtaler kan få det til at slå gnister. I denne artikel finder du en kort guide til den perfekte romantiske date i København.

Brug byen 

Mange gode dates starter med et godt måltid eller en lækker drink, og derfor kan i med fordel bruge byen og de mange spisesteder og barer den har at byde på. Ligemeget om du er til vin, øl eller eksperimentelle drinks har byen noget at byde på, lige fra vinbarer på Nørrebro til cocktail og specialøl i Indre By. Hvis i samtidig vil have noget at spise kan i tage i Torvehallerne eller Kødbyen, og nyde den sprudlende stemning. En restaurant eller bar er også et godt sted at mødes med andre til, for eksempel, en blind date eller dating for par da det er et neutralt men stemningsfuldt mødested. Her kan i se hinanden an, lære hinanden bedre at kende, og afgøre om kemien er der. Mange kender nok også følelse af, at samtalen flyder lidt bedre over et godt måltid eller en glas vin. Hvis du som moden kvinde søger elsker er byen også et oplagt sted til en første date, hvor du kan møde din næste partner i romantiske og trygge rammer på en restaurant og samtidig let fortsætte aftenen på dansegulvet eller en bar.

Søg ud i naturen 

Hvis byen er for hektisk og larmende er der heldigvis både romantik og ro at finde i naturen og i de grønne områder i og omkring byen. Her kan i nyde hinandens selskab uden at blive forstyrret af for mange mennesker omkring jer, og oplevelsen kan på den måde også blive mere intim og romantisk. Tag for eksempel en tur til Amager Fælled og nyd solnedgangen mens i går en tur i den smukke natur. I kan også tage en flaske vin og lidt mad med jer og lave det til en picnic, men husk at rydde op efter jer og efterlad området som i fandt det. Lidt mere centralt findes der også mange parker og grønne områder, såsom Botanisk Have, Assistens Kirkegård og Kongens Have, hvor i kan gå en tur, snakke og måske nyde en varm drik.

Brug kulturen 

Hvis daten skal byde på kultur og kunst er der også mange forskellige muligheder, og København området har et væld af museer, gallerier og teatre. I kan for eksempel tage på Glyptoteket der byder på romantiske og elegante omgivelser og smuk kunst fra antikken, eller besøge Statens Naturhistoriske Museum og Botanisk Have hvis i er til det mere videnskabelige. Det er også en perfekt måde at tilbringe en eftermiddag på før i tager videre til en bar eller en lækker restaurant, hvor i kan snakke om kunsten over et glas vin eller en øl. Derudover er der også et væld af koncerter, teaterstykker og mindre udstillinger at besøge de fleste dage, men det kræver dog en smule research og planlægning. Uanset hvad, så byder København på dates til enhver smag og stil.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.