Annoncørbetalt indhold

Hvornår skal mit barn have vinterstøvler på?

pr-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når temperaturen er omkring fem grader, bør du overveje at udskifte de ellers så populære børnesneakers eller termostøvler med vinterstøvler.

I de sidste måneder af efteråret og de første måneder af vinteren kan temperaturerne ofte nå niveauer, hvor sneakers er for kolde, mens termostøvler kan blive for kolde, hvis børn bruger meget tid udendørs i løbet af dagen.

Den tid et barn skal have vinterstøvler på, afhænger mere af temperaturen end en bestemt måned. I Danmark når temperaturerne dog oftest omkring de 5 grader, især om morgenen i slutningen af oktober eller begyndelsen af november. Så oktober er som regel måneden, hvor du skal ud og købe nye vinterstøvler til børn.

I starten er det dog en rigtig god idé at sørge for, at dit barn har mulighed for at skifte til sneakers eller termostøvler, når temperaturen stiger i løbet af dagen.

Så hvis dit barn er i skole, børnehave eller vuggestue, hvor der er et rum eller et skab, som de kan have skiftetøj i, så er det en god idé at have mulighed for at skifte sko efter vejret i løbet af dagen.

Hvornår skal jeg købe vinterstøvler? Køb i god tid

Dette råd henvender sig egentlig primært til forældrene. For det er virkelig en god idé at forberede sig på vejret i forvejen, så du kan have vinterstøvlerne klar, inden du skal bruge dem.

Så sidst i september eller begyndelsen af ​​oktober er klart et godt tidspunkt at få fingrene i sæsonens vinterstøvler. På denne måde skal dit barn ikke have kolde fødder i dagevis, før vinterstøvler er klar til at tage på.

Sådan finder du de rigtige vinterstøvler

At finde de rigtige vinterstøvler til børn kan være en skræmmende opgave. Derfor er det en rigtig god idé at have et par ting afklaret, inden du skal handle ind.

  • Få styr på størrelsen - især længden af ​​dit barns fødder
  • Smal, bred eller helt normal fodbredde?
  • Snørebånd, velcro eller anden lukkemekanisme?
  • Budget – hvor meget må støvlerne koste?
  • Lange eller korte støvler?
  • Skal støvlerne have for?
  • Hvor vandtætte eller vandafvisende skal støvlerne være?

Et godt råd er, at du tager et kig på dit barns fodstilling, når du køber vinterstøvler. En vinterstøvle med en fast hælkappe er en rigtig god idé til børn, da støvler giver bedre støtte til børns fødder, især når de løber og leger.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.