Annoncørbetalt indhold

Kom hurtigere på vandet med dit oppustelige paddleboard

pr-foto credit

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Med en SUP pumpe kan du komme på vandet i rekordfart med dit oppustelige SUP board. Når du kigger efter en god pumpe til dit paddleboard, er der forskellige typer, du kan vælge mellem.

Den ene type pumpe er ikke mere ”korrekt” end den anden, men de har hver deres fordele og kvaliteter, når det gælder egenskaber, pris og andre faktorer.

Manuel SUP pumpe

Det ligger lidt i ordet, men med en manuel pumpe til SUP, står du selv for at puste boardet op. Det gøres ved at tilslutte pumpen dit paddleboard med en tilhørende slange, som løber mellem pumpe og board.

Herefter skal du bruge armkræfter på at puste boardet op, indtil der er en vis mængde luft i brættet, hvorefter du kan tage det med ud på vandet og stå på Stand Up Paddle.

En manuel pumpe fungerer som umiddelbart super godt, men dine arme kan hurtigt syre til, hvilket resulterer i færre kræfter til når du skal padle.

Elektrisk SUP pumpe

Et andet alternativ er at vælge en elektrisk pumpe til SUP. Med den elektrisk version pumper den dit paddleboard op for dig, hvilket forenkler processen en hel del og samtidig sparer du på energi og kræfter, så du kan bruge dem ude på vandet i stedet.

Afhængig af hvilken pumpe du vælger, kan de pumpe op til forskellige grader af luft, hvor de fleste modeller er designet til mellem 16 – 20 PSI. Prisen på en elektrisk SUP pumpe er en anelse højere end ved en manuel, men til gengæld kommer du også hurtigere på vandet og sparer din energi.

Visse elektriske pumper til SUP har et dobbelt vakuum, der fylder paddleboardet meget hurtigere og effektivt. Du kan bruge avancerede funktioner som disse, når du skal fylde dit SUP board op hurtigere.

Du vil også opleve, at nogle af modellerne har en automatisk sluk-funktion, der giver dig mulighed for at indstille den ønskede PSI-måling til boardet, og når den er nået, stopper den automatisk med at pumpe luft i boardet. Det er smart!

Skal jeg vælge en manuel eller elektrisk pumpe til paddleboard?

Du ved bedst selv hvilken type, der er optimal til dig. En manuel pumpe følger oftest med, når du køber et paddleboard, hvorfor det er den nemme og samtidig billige løsning. Derudover får du også lidt ekstra træning til armene.

Med en elektrisk pumpe til SUP tager du det dyre valg, som sidste ende koster flere penge, men den sparer dig også for tid. Du kan hurtigere få luft i dit paddleboard og komme på vandet og dyrke sporten, som det jo i sidste ende handler om.

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.