Annoncørbetalt indhold

Marker din fødselsdag med en flot flagstang

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvem har ikke lyst til at råbe højt, så snart den ene dag på året indtræffer, hvor du kom til verden i sin tid? Det er den ene dag om året, hvor man gerne må være lidt mere selvcentreret end andre, og hvor det er tilladt at gøre opmærksom på sig selv. Hvilket du kan gøre endnu mere med en flot flagstang i haven og et smukt dannebrog i toppen, mens en flagstangsknop laver genskin i solens stråler.

Sørg for det rette udstyr til din flagstang

De fleste tænker ikke over, at en flagstang er meget mere end bare en lang pind med et flag i toppen. Selv valget af materiale til den udvalgte flagstang er heller ikke ubetydeligt. Nu til dags laves der flagstænger i træ eller i glasfiber, og begge har hver sin charme. Men du kan tilføje den ekstra charme med den rette flagstangsknop på toppen. De fleste flagstænger er udstyret med den helt normale og traditionelle røde knop. Den passer til det rød-hvide dannebrog, så hvorfor skulle den ikke være standardudstyr på enhver flagstang.

Men du kan også sikre, at din flagstang skiller sig ud fra mængden med en lidt anderledes flagstangsknop. Det er muligt, at det ikke er det nemmeste at spotte på afstand, men en flagstangsknop af guld kan altså et eller andet. Foruden den pæne knop på toppen af flagstangen, som enten er af træ eller af glasfiber, kan du også overveje, hvordan den skal støttes i jorden. Ofte er det en god ide at støtte en hvilken som helst flagstang med en betonstøtte. På den måde sikrer du både flagstang og hus mod vind og vejr.

Hejs flaget helt til flagstangsknoppen på din fødselsdag

Måske er du i tvivl om, hvornår du faktisk må hejse flaget i din flagstang. Men bare rolig, på din egen fødselsdag og din families fødselsdage må du flage alt det, du vil. Som udgangspunkt er dannebrog reserveret til at markere specielle dage, og her tæller din fødselsdag helt sikkert med. Derfor kan du roligt hejse flaget helt op under din flagstangsknop, når solen er stået op på din fødselsdag. Du skal bare huske at tage det ned igen, inden solen går ned.

Ifølge gammel overtro siges det, at du flager for fanden, hvis du ikke har taget dit flag ned inden solnedgang. Der findes flere forskellige traditioner og overtro, der har med flagning af dannebrog at gøre. Nogle virker mere fornuftige end andre, som det altid er med den slags. For eksempel må dannebrog ikke røre jorden, hverken når det bliver hejst eller sænket. Du kan finde mange flere af disse uofficielle regler på internettet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.