Annoncørbetalt indhold

Picnic på Amager – her skal du tage hen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kært barn har mange navne, og Amager er blot ét af dem. Det er heldigvis mange år siden, skraldet blev fjernet fra øen, så nye navne er kommet til. Det samme er de grønne områder. Og selvom amagerkanere kender øen ud og ind, så er der stadig masser af steder at opdage for den almene københavner. Her får du således et lille overblik over, hvor du kan tage på din næste skovtur i det fri.


Solen er på vej tilbage, dagene bliver lysere og varmere, og snart er det tid til, vi igen kan sidde udenfor og nyde frokost i det fri. For københavnere og turister i København er der heldigvis masser af grønne områder at besøge, og Amager er en sand guldgrube, når det kommer til picnics i det grønne.


Amager er et af de mest naturskønne områder i hele byen, så er det et oplagt sted for en god picnic. Hvis I er på udkig efter en dejlig spiseoplevelse, så er det ikke kun picnic, der er muligt på Amager, men et hav af dejlige spisesteder at vælge mellem. Du kan få en af de bedste brunch København her på Amager. Men hvis I i stedet ud i det fri, så kommer der her to gode forslag til grønne områder på Amager.

De åbne vidder i Amager Fælled

Selvfølgelig skal Amagers perle, Amager Fælled, øverst på listen. Her er der masser af luft og plads til en grøn picnic i naturen. Her får du vidderne, som kan være svære at finde andre steder i København. Her kan man også gå den smukke Amarmino eller løbe en naturskøn tur. Hvis du er glad for sport, så kan du selvfølgelig tage proteinpulveret med til picnic. Uanset om I vil på picnic eller løbetur, så er Amager Fælled et skønt sted at tage hen.

Øresund ved Amager Strand

Et af de smukkeste steder i hele byen er Amager Strand. Her kan man bade i det dejlige Øresund med udsigt til Sverige og Øresundsbroen. Her er der en stor rumlig strand, hvor det altid er til at finde en god plads. Samtidig er der et rigt liv på Amager Strand med butikker, cafeer og masser af sjov vandsport. Det er det helt perfekte sted til en forårspicnic med god mad og havudsigt. Og skulle I glemme kaffen, så er der rig mulighed for at købe sig en kop kaffe her ved vandet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.