Annoncørbetalt indhold

Sådan vælger du den rette maling

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Før du vælger maling, skal du overveje området, du maler, og det udtryk, du ønsker. Det kan hjælpe dig med at finde præcis den type maling, der vil give det bedste resultat. Du får her en guide til, hvordan du vælger den rette maling til dit næste maleprojekt.

Inden du går i gang med at male, er det værd at overveje følgende:

Hvor i boligen skal du male?

Alt efter hvor i boligen du skal male, er der stor forskel på den type maling du skal vælge. Skal du male i et rum hvor der er stor fugtighed? Skal du male trævægge eller gipslofter? Typen af materiale du maler på og rummets funktion, sætter mange krav til malingens vaskbarhed, glans og holdbarhed, og det er derfor helt essentielt at du indtænker rummet og materialet når du vælger maling.

Skal du male på badeværelset er det for eksempel en god ide at vælge en vådrumsmaling, da denne type maling kan tåle højere fugtighed end almindelig vægmaling og derfor er optimal ift. beskyttelse mod vand og fugt.

Hvilken overflade skal males?

Skal du male på træ, gips, metal eller mursten? Der er enormt stor forskel på hvilken type maling du skal vælge til hvilken type underlag. Som noget af det første, skal du derfor altid overveje materialet på din overflade.

Derudover er det også vigtigt, at du overvejer slidstyrken på din maling. Skal malingen bruges til et gulv, er det vigtigt at du har tænkt over om den kan holde til at blive gået på, hvorimod slidstyrken er knap så vigtigt, når du skal vælge maling til loftet.

Hvilken glans skal du vælge?

At vælge den rigtige glans er et af de vigtigste elementer, når du skal male rum indendørs. Glansniveauet har stor betydning for, hvordan udtrykket i dit rum ser ud og endda for hvor vaskbart det er. Jo højere glansniveauet i malingen er, jo mere skinnende vil din maling synes, og omvendt vil et lavt glansniveau betyde et mere mat finish.

Når du vælger glans i din maling, er det derfor vigtigt at du både overvejer hvilket udtryk du gerne vil have, men også hvor nemt det skal være at kunne vaske ned.

Vigtige overvejelser ved valg af maling

Der er mange ting at tage med i sine overvejelser, når der skal findes maling. Forhåbentligt har ovenstående overvejelser gjort det lidt nemmere for dig at finde frem til den rette maling til dit behov. Du kan også læse mere om de forskellige typer af maling her.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.