Annoncørbetalt indhold

Tid til en lille udflugt? Opdag 4 af de bedste oplevelser rundt om på Sjælland

PR-foto credit

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Amager er uden tvivl en dejlig ø, og der er en masse at give sig til. Dog kan det nogle gange være en god idé at tage lidt væk, bare for en kort udflugt, og opleve andre fantastiske steder på Sjælland. Her får du fire forslag til skønne oplevelser rundt om på Sjælland.

Nyd udsigten fra toppen af Skovtårnet

Der gemmer sig masser af enestående oplevelser på Sjælland, og én af dem finder du hos Camp Adventure i Sydøstsjælland. Midt ude i skoven ligger det imponerende arkitektoniske værk, Skovtårnet. Her kan du gå i cirkler hele vejen op langs tårnets konstruktion, indtil du når helt op til toppen af det 45 meter høje tårn, hvilket gør Skovtårnet til Sjællands højeste udkigspunkt. Og panoramaudsigten over skovområdet og landskabet omkring er ganske ekstraordinært.

Der er dog også en masse andet at give sig til hos Camp Adventure, da det også er en fantastisk skov-klatrepark, og hvor der samtidig er gode muligheder for forplejning og endda også glamping-hytter.

Led efter de glemte kæmper i de sjællandske skove

Rundt om i de danske skove, naturområder og andre lokationer - endda også udvalgte steder i udlandet - har du mulighed for at tage på troldejagt og lede efter de glemte kæmper, der er den danske skulptør, Thomas Dambos eventyrlige værker i genbrugstræ.

De første par trolde kan du allerede finde i Remiseparken og på Christiania og et par andre steder i København. Men du kan også tage videre ud fra hovedstaden til de københavnske forstæder og andre dele af Sjælland, hvor du også kan gå på jagt efter flere af de enorme trækæmper.

Oplev formidabel finkunst hos Louisiana Museum of Modern Art

Ved Humlebæk nord for København ligger det yderst populære museum for moderne kunst, Louisiana, der byder på mange spændende faste og skiftende kunstudstillinger fra den moderne kunsthistorie. Her kan du opleve et unikt sammenspil med kunst, kultur, arkitektur og natur, der tilsammen gør Louisiana til en helt særlig museumsoplevelse.

Rejs tilbage til vikingetiden ved Trelleborg

Ved Vestsjælland nær Slagelse ligger Trelleborg, hvor du kan opleve resterne af den mere end 1000 år gamle enorme vikingeborg, der blev opført af ingen ringere end Harald Blåtand.

Trelleborg er den dag i dag et levende museum, hvor du, udover at tage et kig ind indenfor i den gamle vikingeborg, kan deltage i en række forskellige aktiviteter for både børn og voksne. Ligeledes kan du se nærmere på museets forskellige udstillinger med modeller, arkæologiske fund og rekonstruktioner, der giver dig et unikt indblik i, hvordan Trelleborg så ud dengang for over 1000 år siden.

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.