Annoncørbetalt indhold

Tips og tricks til at pendle med cyklen på arbejde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Mange danskere vælger hver morgen at tage cyklen på arbejde. Det sparer ikke blot på udgiften til brændstof, men er også en fantastisk måde at holde sig i god form, få noget frisk luft, og endda skåne miljøet en smule.

Men det kan også være fyldt med uvisheder i forbindelse med vejr og vind, såvel som trafik i befærdede områder og mere. Derfor har vi skrevet denne guide hvor vi kommer med vores bedste råd til hvordan du kan møde op på arbejdet uden at være forpustet eller stresset.

1. Planlæg din rute

Der er ikke noget mere stressende end at fare vild. Måske lige hvis man farer vild på vej til arbejde og risikerer at komme for sent. Derfor bør du planlægge din rute i god tid, og lære den godt at kende.

Derfor kan det også være en god idé at have en mobilholder til cyklen, så du nemt kan bruge Google Maps eller en anden GPS app til at vise din rute, såvel som udregne hvor lang tid du har tilbage inden din destination.

Mange af disse apps kan endda hjælpe dig til at finde en alternativ rute hvis der er vejarbejde, hvis der pludselig er trafikprop eller andet.

2. Sørg for din cykel er i god stand

Inden du begynder at træde i pedalerne bør du tjekke at kæden ikke sidder for løst eller er knastør og mangler olie. Bremserne skal virke, og dækkene skal ikke mangle luft. Gearene skal kunne skifte uden problemer, og styret skal sidde stramt fast.

Det kræver ikke særlige evner at blive i stand til at vedligeholde sin cykel. Et sæt unbrakonøgler koster ikke alverden, vejer ikke det synderlige og fylder heller ikke meget, men de kan klare mange almene opgaver på cyklen, og holde dig kørene i lang tid fremover.

3. Vælg noget ordentligt tøj

Skal du cykle en længere tur, eller skal du pendle hver dag, kan det være en god idé at vælge at investere i cykeltøj. Det sikrer at du ikke møder op på arbejde med sveden dryppende, og at du samtidig får en mere behagelig tur, da kropstemperaturen bliver kontrolleret effektivt undervejs.

Der findes mange forskellige typer til kvinder, så vi anbefaler at du eksempelvis undersøger videre selv, ved at søge på Google efter “cykeltøj dame”, eller “cykel regntøj dame”, hvis du skal kunne cykle i alle slags vejr.

4. Glem ikke udstyret

En solid cykelhjelm der er godkendt til brug i Danmark er nok det vigtigste du kan vælge. Den skal sidde godt på hovedet og ikke alt for løst, men heller ikke så stramt at din frisure bliver ødelagt, eller du får røde mærker efter brug.

Det kan også være en god idé at vælge et par reflekser hvis du ofte cykler i mørke. Så bliver du nemmere set af andre trafikanter, og minimerer derfor risikoen for uheld.

Sidst men ikke mindst bør du også have et par kraftige cykellygter, både så andre folk kan se dig, men også så du kan lyse vejen op og opdage huller eller grene og store sten. I dag kan man finde mange fede lygter, og vi anbefaler du vælger nogle der kan oplades med USB, så du undgår at købe batterier, og samtidig kan lade lygterne op mens du er på arbejde. God tur!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.