Annoncørbetalt indhold

Underhold børnene ved at bringe Legoland ind i hjemmet

Pr-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Legoland er ubestridt et af Billunds højdepunkter. Samtidig er det ofte på listen, når børnene bliver spurgt, hvad de gerne vil opleve. Det kan dog godt blive omstændeligt at skulle tænke på transport, entrébilletter og mad. Hvis du i stedet vil vide, hvordan du kan forvandle jeres hjem til Legoland, så læs med her.

Lav hjemmet om til hotel med nye senge

Mange vælger at bo på Legolands eget hotel, når de besøger forlystelsesparken. Derfor kan du med fordel forvandle hjemmet til lokalt hotel. Hvis du ikke har en seng i samme kvalitet som på hotellerne, kræver det en ny seng. En ny seng kan både være en behagelig kontinentalseng i 140x200 eller 180x200, som med sine tre madraslag giver den helt rigtige komfort. Men en ny seng kan også være en elevationsseng i både 140x200 og 180x200, så I kan se tv i sengen. Hvis det skal virke, som om I er på et rigtigt hotel, så skal komforten også være i orden.

Senge skal have en madras med den rigtige fasthed, da det ellers kan give dårlig søvn. Derfor kan det her være en god anledning til at få en ny seng, hvis du i forvejen døjer med søvn- eller rygproblemer. Få en ny seng fra Sengefabrikken og lad familien lege hotelgæst for en nat.

Indkøb Lego

Det ville naturligvis ikke være Legoland uden Lego. Det er muligt at købe billige alternativer til Lego, men børnene vil højst sandsynligt kunne kende forskel. Så på længere sigt kan det være en god idé at investere i Lego, hvis du ikke selv har en gammel samling, der ligger og samler støv. Ofte er det også muligt at købe brugt af folk, hvis børn er vokset fra det. Så sparer I lidt.

Hjemmelavet vandrutsjebane

I Legoland kan der plaskes med vand i deres vandrutsjebaner. Men skal børnene gøre det derhjemme, kræver det faktisk ikke de store ressourcer. Så længe I kan finde en bakke, der er stejl nok, kræver det kun: tyk plastik, vandslange og opvaskemiddel til at gøre banen glat. Sådan kan I få timevis af underholdning.

Lav et Lego-måltid

En hel dag med Lego og vandrutsjebane kræver et solidt måltid. Hvis børnene drømmer sig væk til maden fra saloonen i Legoredo Town, kan en god cheeseburger, der minder om deres burger, gøre underværker. Her er ingredienserne til en saftig cheeseburger, som børnene vil elske:

●300 g kartofler til pomfritter

●2 tomater

●½ kg hakket oksekød

●50 g panko

●4 briocheboller

●Ét hoved hjertesalat

●2 løg

●100 g ketchup

●100 g cheddar

Nu, hvor du har opskriften til at bringe Lego hjem i stuen, er det bare at komme i gang. God fornøjelse!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.