Annoncørbetalt indhold

Vær god ved din økonomi og klimaet ved at spare på elregningen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Elpriserne er her for nyligt steget en del, så elregningen tårner lige det højere end den plejer. Det kan være ret irriterende, især hvis man i forvejen har et lidt stramt budget. Elforbruget er noget, som man tit kan glemme at tænke over, da der i princippet er uendelige mængder af el i dit hjem, så længe du betaler regningen. Men hvis du gerne vil have lidt bedre styr på dit elforbrug og samtidig gøre noget godt for klimaet, så kan du læse med her, om hvordan du bedst sparer på strømmen derhjemme.


Slut for alle apparater, der står på standby


Vi gør det allesammen. Det er så let lige at klappe computeren i, slukke TV’et på remoten, playstationen, Xboxen, Apple TV, radioen, osv. Men det tager faktisk ret meget strøm, at have alle disse apparater kørende på standby 24/7. Derfor kan du let spare en del penge og el, ved at slukke på kontakten, og slukke alle apparater helt. Undgå også at lade din telefon og computer om natten. Hvis de sidder i laderne og er fuldt opladet, bruger det også unødvendig strøm.


Fyld vaskemaskine og opvaskemaskinen helt op


Det kræver rigtig meget strøm, at have en opvasker, vaskemaskine eller tørretumbler til at køre. Derfor handler det om, at gøre dette så sjældent som overhovedet muligt. Hvis i er få mennesker i husstanden, kan det måske godt tage tid at fylde en opvaskemaskine helt op, og så kan den rigtig begynde at lugte. Men hvis I sørger for at få skyllet tingene ordentlig af inden i sætter dem i opvaskeren, kan i undgå lugten og sørger samtidig også for, at jeres vaskemaskine ikke stopper til med madrester. I stedet for at bruge en tørretumbler, kan det være en ide at tørre tøjet udenfor, hvis det er muligt med vejret, eller kan det jo tørre indendørs på et tørrestativ. Hvis det er muligt, kan det også hjælpe på elregningen, at vaske tøjet ved lavere temperaturer.


Spar i køkkenet 


For det første kan det være en god ide, at lægge låg på gryderne, når du laver mad i køkkenet. På den måde varmer tingene hurtigere op, og du skal bruge mindre tid på blusset. Desuden kan det være en god ide at anskaffe sig en mikroovn og bruge den så vidt det er muligt, især hvis du skal varme madrester op. Det er langt mindre strøm, der skal bruges på at varme mad i en mikroovn, end det er at skulle varme en hel ovn op til samme formål.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.