Annoncørbetalt indhold

Amager Hundestrand giver logrende haler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du er hundeejer, så betyder dit kæledyr med garanti næsten alt for dig. Hunden er nemlig menneskets bedste ven af en årsag, og derfor vil din firbenede ven helt sikkert også gå langt for at gøre dig glad. Det skal selvfølgelig gengældes, og det kan du blandt andet ved at tage den med en tur på Amager Hundestrand. Her er halerne nemlig logrende og humøret højt.

Plads til fri leg

Annonce

Amager Hundestrand er et område, som giver plads til at lege og løbe frit rundt. Der er altså normalt intet krav om, at din hund skal være i snor.

De frie vilkår gør også området populært blandt Amagers firbenede beboere. Derfor er det altså også et godt sted at tage til, hvis I vil møde nye legekammerater og hygge jer med ligesindede.

Som navnet antyder, så ligger området lige ud til vandet. Derfor kan der også være plads til at pjaske rundt og køle lidt ned på de varmere dage.

Plads til menneskerne

Nogle gange kan det være hårdt arbejde at være hundeejer. Derfor er der selvfølgelig også tænkt på dig, for der er også gode faciliteter for mennesker.

Blandt andet bænke og toiletter skal give dig komfort.

Derudover er der også en badebro, så du og din vovse let kan komme i vandet.

Tæt på Amager Strandpark

Det er selvfølgelig vigtigt at pointere, at Amager Hundepark ikke er en del af Amager Strandpark. De to steder ligger ikke langt fra hinanden. Hundestranden er nemlig kun omkring 500 meter nord for Strandparken. Der er dog den betydelige forskel, at hunde i Amager Strandpark skal være i snor.

Slap af i en donut hundeseng efter en lang dag

Ovenpå en god og måske lang dag på Amager Hundestrand kan både du og din kæledyr have brug for at slappe af. Mens du måske slynger dig på sofaen med en god bog eller en spændende film, kan din hund også ligge og slappe af, hvis du for eksempel giver den en god donut hundeseng.

Der findes mange gode sengetyper, men donut hundesenge er helt ideelle, når det er tid til at slappe af. De har nemlig både et blødt ydre og et blødt indre.

Derudover kan en donut hundeseng også give en god støtte i nakken, fordi der er en forhøjet kant hele vejen rundt.

Uanset hvor dejligt det er for din hund at være ude at lege, så er det også vigtigt, at den får plads til at slappe af.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.