Annoncørbetalt indhold

Brug krukker i haven til pynt og gavn

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Stort udvalg af krukker til din have

Krukker og potter kan bruges til mange ting i en have. Plant og så krydderurter, grøntsager og blomster, og skab hyggelige hjørner rundt omkring i haven, og tæt på huset. Store krukker kan tilplantes med tomatplanter eller blomster, og være med til at skabe et grønt og givende miljø. Potter med krydderurter er dejlige at have uden for køkkenet – så kan du nemt hente urter til aftensmaden. Find de krukker du har brug for, i vores store udvalg.

AnnoncePotter og krukker til blomster og dekoration

Smukke krukker og potter kan bruges til lidt af hvert i en have. Hos webplanteskolen.dk kan du finde et bredt sortiment af forskellige slags potter og krukker, som du kan bruge til at forskønne din have eller terrasse med. Plant eller så smukke blomster i tønder og krukker, og nyd godt af de fine planter hele sommeren. Du kan finde frostsikre potter og lerkrukker, som kan tåle at stå ude – så kan du nyde synet af dem hele året. Med de fine trætønder kan du nemt lave flotte miljøer, som skaber en hyggelig atmosfære i din have. I tønderne kan du plante alt fra blomster til krydderurter. Du kan for eksempel lave et krydderurtehjørne med blandt andet rosmarin, timian og løvstikke. Så kan du nemt og hurtigt plukke lækre krydderurter til frokosten eller aftensmaden.Frostsikre krukker skaber hygge året rundt

Ønsker du en fin have, som du kan nyde synet af hele året rundt, så er de frostsikre krukker fra Kreta lige noget for dig. De smukke lerkrukker er brændt ved en høj temperatur, som sikrer at de kan tåle frost, og derfor er ideelle til at have stående både ude som inde. I krukkerne kan du plante og så blomster, som du kan nyde godt af både sommer og vinter. Du kan for eksempel så sommerblomster som både du og bierne kan nyde sommeren over, og når efteråret kommer, kan du lægge tulipanløg i de frostsikre krukker. Når det bliver forår, vil du kunne nyde smukke og friske tulipaner i dine flotte krukker.Fra bærbuske til tomatfrø – vi har alt til dit haveprojekt

Uanset, om du har en lille terrasse med bare plads til krukker, eller om du har en stor have med store bede og et drivhus, så kan du finde alt hvad du har brug for, hos webplanteskolen.dk. Vi har et stort udvalg af planter, buske og frø – lige til at plante og så i haven og i drivhuset. Har du brug for plantejord eller redskaber og værktøj til haven, så kan du også finde det hos os. Gå på udkig i vores store sortiment, og find alt til din drømmehave.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.