Annonce
Miljø

Byggeaffald dumpes igen og igen i naturen: Hvad er formålet, raser skovfoged

På sin morgentur 23. september støder Skovfogeden, Sven Norup, endnu engang på store mængder byggeaffald smidt i Naturpark Amager. Her ved parkeringspladsen ved Kongelunden. Foto: Sven Norup
Det hører sig ikke til sjældenhederne, at skovfogeden i Naturpark Amager oplever store mængder byggeaffald der bliver læsset af i naturen i stedet for på affaldsstationerne.

Det er anden gang på en uge, at Sven Norup, skovfoged i Naturpark Amager, støder på store mængder byggeaffald, der er blevet læsset af i naturparken.

- Det er ikke en chokerende oplevelse længere. Hvis det går godt i byggebranchen, så følger mængden af den slags oplevelser desværre med. For tiden oplever vi det en gang om ugen, siger Sven Norup.

Men selvom det ikke længere hører sig til sjældenhederne at starte dagen ud med at konstatere store mængder byggeaffald på parkeringspladsen ved Kongelunden, er han ikke mindre indigneret denne morgen.

Annonce

- Ikke nok med, at et røvhul har læsset alt sit affald i naturen, så har skiderikken gudhjælpemig også spredt det ud over et område på flere 100 kvadratmeter, som øger arbejdsbyrden endnu mere for alle dem, der nu skal rydde op efter vedkomne. Hvad er formålet? Spørger Sven Norup.

Ikke nok med, at et røvhul har læsset alt sit affald i naturen, så har skiderikken gudhjælpemig også spredt det ud over et område på flere 100 kvadratmeter

Sven Norup, Skovfoged Naturpark Amager

Byggeaffaldet, der skulle have været afleveret ved affalds- og genbrusstationer, indeholder ofte forurenet og beskidt jord og genstande, som er skadelige for naturen.

- Der er efterhånden intet der kan overraske mig mere. Folk efterlader campingvogne, biler, hele køkkener, maling og teglsten fra et helt tag. Det giver ingen mening, og jeg bliver indigneret på fællesskabets vegne, siger Sven Norup.

Når nogen dumper sit byggeaffald i naturparken, er det Naturstyrelsens ansatte, der må rydde op. En kostelig affære for alle.

- Vi er ansatte i Naturstyrelsen og lønnet skatteborgerne. Så det er i sidste ende fællesskabet og os alle sammen, der skal bruge penge og ressourcer på at rydde op efter de her idioter, siger Sven Norup.

Skovfogeden Sven Norup oplyser, at han melder hændelserne til politiet.

AmagerLIV arbejder på at få en kommentar fra Københavns Politi.

Det er langt fra første gang, at Sven Norup oplever byggeaffald dumpet på denne parkeringsplads. Han fortæller, at de for tiden oplever det en gang om ugen. Foto: Sven Norup
Byggeaffaldet er spredt ud over et større område, som vil tage mange arbejdstimer for Naturstyrelsens ansatte at rydde op. Foto: Sven Norup
Annonce
Erhverv

Frustrerede sygeplejersker fortsætter protester i København

Annonce

Coronavirus - Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byudvikling

Slut med at klage over Lynetteholm: - Det er en demokratisk skandale

Samfund

Dybvandsbombe fundet i Lynetteholm-undersøgelse

Det sker

`Way out of function`: Kunstudstilling i Amagercentret

KOMMUNALVALG

Han har vist kønsorganet på valgplakat: Nu er Sheriffen fra Amager tilbage

Samfund

Stjerneadvokat hyrede sig selv for skattekroner - men borgmester kan ikke svare på, om hun synes, det er okay

112

Knivoverfald ved Urbanplanen

Trafik

Far og datter fikser trafikkonflikt: Slut med sammenstød på stierne

Amager Fælled

Ni personer anholdt: Trængte ind på rådhuset

Retssag

Tiltale: 27-årig mand fra Amager voldtog fire kvinder

CORONA

Tårnby har et af landets højeste incidenstal

VALGET 2009 For abonnenter

Bondam gik i seng med fjenden og fik konservativ leder helt op i det røde felt

BYLIV

Havfruer skal lokke flere gæster til kriseramt akvarium

Annonce