Annoncørbetalt indhold

De italienske tophold i 2021/2022

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvad skal man dog lave hvis man har en masse tid at slå ihjel. hvad med at sætte dig ind i en ny sport? hvad med fodbold? På tv2 Sport og Sport X har man i denne sæson spændt kunnet følge med i den italienske Serie A. De traditionelle tophold har, på nær efter par overraskelser, fortsat, hvor de slap fra sidste sæson. Juventus har skuffet fælt ved slet ikke at være en del af det store titelræs, som lige nu udspiller sig i toppen. Efter en stærk start fra Napoli og AC Milan er førstepladsen nu blevet overgivet til de forsvarende mestre fra Inter. Samtidig har Atalanta fortsat de flotte takter de seneste sæsoner under Gian Piero Gasperini ved at melde sig ind i titelkampen, mens José Mourinhos Roma og Maurizio Sarris Lazio ligger uden for de eftertragtede Champions League-pladser sammen med Fiorentina og førnævnte Juventus.


Annonce

Blandet success i Europa

Til februar kan man til gengæld, blandt andet ved hjælp af noget Champions League streaming, se de to italienske giganter, Juventus og Inter, tørne ud mod henholdsvis Villarreal og Liverpool i 1/16-finalerne. Både AC Milan og Atalanta formåede dog ikke at kvalificere sig fra deres gruppe; AC Milan er helt ude af europæiske turneringer efter en skuffende sidsteplads i deres gruppe, mens Atalanta må nøjes med en plads i 1/32-finalerne i Europa League, hvor græske Olympiakos venter.


De to andre italienske hold, Napoli og Lazio, formåede til gengæld at spille sig videre fra deres gruppe i Europa League, hvor henholdsvis Barcelona og Porto venter. Roma kvalificerede sig som gruppevinder i den nye turnering, Europa Conference League, hvor deres kommende modstander 1/16 finalerne endnu er ukendt.


Masser af spænding efter vinterpausen

Der kan forventes nok med spænding efter vinterpausen. Mesterskabskampen er stadig helt åben, med hele fire hold på jagt efter den italienske scudetto. Samtidig må det forventes, at kampen om de europæiske pladser spidser til blandt de resterende hold. Og mon ikke en overraskelse eller to også venter.


Juventus må anses som favoritter imod spanske Villarreal, mens engelske Liverpool nok må tage favoritrollen imod Inter, især med tanke på, at returopgøret spilles på Anfield. Alt må siges at være åbent for Napoli og Lazio i deres kampe, især med tanke på Barcelonas problemer i denne sæson, mens Roma må anses som en af favoritterne til at blive den første vinder af Europa Conference League. Dog skal intet tages som en selvfølge - i de europæiske turneringer er intet nemt!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.