Annoncørbetalt indhold

Disse fordele er der ved at onanere

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Onani er en solo-aktion, som i virkeligheden ikke kræver andet, end at du en gang imellem sætter lidt tid af til selvforkælelse, som du med fordel kan gøre regelmæssigt. Der er ikke forsket særlig meget i, hvad der sker med kroppen, når vi tilfredsstiller os selv seksuelt, men der er bred enighed om, at onani kan virke afstressende og beroligende. Den effekt kommer fra en række hormoner, som frigives, når du får en orgasme, såsom dopamin, serotonin og oxytocin, som alle er forbundet med følelser som glæde og tilfredshed. Det kræver ikke mere end at du finder din dildo frem, hvis du gerne vil opleve fordelene ved onani.


Annonce

Du bliver mindre stresset

Onani kan faktisk gøre dig mindre stresset, da du ved, at onanere har dit fokus et helt andet sted, som kan få dig til at glemme hverdagens travlhed og trængsler. Ved orgasme frigiver din krop dopamin, endorfin og serotonin, som er lykkehormoner. De hjælper dig med at blive mere afslappet og mindre stresset, hvis du i hvert fald onanerer regelmæssigt. De samme hormoner, som mindsker dit stressniveau, er også med til at du helt naturligt vil blive gladere. De vil nemlig få din energi og humør til at komme i top efter en omgang øvelser i sengen. Du kan finde og se dildoer hos privateplay.dk, som har et stort og alsidigt udvalg.


Det er godt for dit helbred 

Studier viser, at jo mere seksuelt aktive de ældre forsøgspersoner er, desto bedre klarer man sig i gennemsnit i både hukommelse-, sprog- og koncentrationstests. Derudover, når du onanerer, så begynder din puls at stige, og din klitoris hæver i takt med, at du bliver seksuelt opstemt. Hele din krop begynder at spænde op, for så at slappe af igen efter dit klimaks, og det kan for nogen godt virke søvndyssende. Flere undersøgelser viser, at onani er med til at mindske risikoen for at blive ramt af diabetes og hjertesygdomme. Så vil du pifte dit helbred op med lidt lagengymnastik enten solo eller med din partner, så kan du finde et stort udvalg af dildoer hos privateplay.dk


Færre menstruationssmerter

Det siges, at onani skulle kunne give færre menstruationssmerter, da de hormoner, der frigives ved en orgasme, skulle virke naturligt smertestillende. Det er ikke en mirakelkur, men for nogle kan det være et godt og effektivt supplement til smertelindringen. Selvom lysten til en orgasme måske er lille, når underlivet er i smerter, så kan det være en hjælp alligevel. Hvis dette er noget for dig, så se nærmere på dildoerne hos privateplay.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.