Annonce
CORONA

Dragørs borgere modtager ros, men faren er ikke overstået

Dragør er tæt på nedlukning, men incidenstallet er trods alt faldende. Arkivfoto: Michael Paldan

Dagen før Grundlovsdag udsendte Dragør Kommune en meddelelse til borgere. Under overskriften 'Godt gået, Dragør', skriver kommunen på hjemmesiden, at faren for nedluknig langt fra er overstået.

- Vi følger tallene nøje. Særligt i weekeenden skal vi stå klar over for en mulig nedlukning. Lørdag er Grundlovsdag og Fars Dag, hvor vi plejer at mødes flere. Så derfor tak, fordi du holder fast. Pas på hinanden.

Kommunen skriver videre, at incidenstallet er steget otte dage i træk, men 4. juni faldt en lille smule. Det seneste testkorrigerede incidenstal ligger på 269.

Annonce

- I forrige weekend konstaterede Statens Serum Institut en pludselig markant stigning i nye coronasmittede borgere i Dragør. I denne weekend skal vi virkelig passe på os selv og hinanden for, at vi ikke kommer til at opleve det samme. Vi er desværre stadig faretruende nær på en automatiske nedlukning. Det er en fælles opgave at forebygge smittespredning. Vi appellerer til, at du passer på dig selv og andre. Tak og god weekend, skriver kommunen.

Borgmester Helle Barth (V) skriver sin Facebook-profil:

- Grundlovsdag og i weekenden skal vi alle være påpasselige og næsten udvise - på allerbedste positive måde - en 'emsig' adfærd med brug af mundbind, håndsprit og holde afstand. Så pas fortsat rigtig godt på jer selv og hinanden.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksliv

Nyt posthus i Amager Centret

BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce