Annonce
SPORT

Dropper familiens skiferie: Sanne skal kæmpe om VM-guld på Hawaii

Sanne Nissen Møller gennemførte Ironman Copenhagen i august og kvalificerede sig til VM. Foto: Malene Dissing.
Sanne Nissen Møller fra Kvik Tri Team i Kastrup er kvalificeret til Ironman i Kona på Hawaii, som er rammen for Ironmans verdensmesterskab.

Sanne Nissen Møller fra Tårnby har aflyst familiens skiferie, fordi hun i stedet skal til Hawaii og deltage i VM i triatlon på Ironman-distancen til februar.

10 timer, 26 minutter og 13 sekunder. Det var den tid, Sanne Nissen Møller fra Kvik Tri Team brugte på at gennemføre Ironman Copenhagen i august. Her gælder det om at svømme 3,8 km i Amager Strandpark, cykle 180 km i Nordsjælland og slutte af med at løbe 42,195 km langs havnefronten i København.

Tiden var en forbedring på en time og fem minutter i forhold til 2017, hvor Sanne Nissen Møller gennemførte sin første Ironman. Og den var også god nok til at sikre hende sejren blandt kvinder i alderen 50-54 år. Dermed var Sanne Nissen Møller kvalificeret til Ironman i Kona på Hawaii, som er rammen for Ironmans verdensmesterskab.

Annonce

- Man skal dagen efter sige Ja eller Nej til startpladsen til VM, så den kan blive givet videre til den næste i rækken, hvis man ikke vil med. Jeg sagde Ja, fordi VM er udskudt til februar 2022 på grund af corona. Normalt bliver det holdt i oktober, og dét ville jeg nok ikke have satset på med de indrejserestriktioner, der er i USA pt, fortæller Sanne Nissen Møller.

At VM er flyttet til februar, betyder dog også, at familiens skiferietradition må brydes. I stedet skal Sanne Nissen Møller og hendes mand to uger til Hawaii.

- Den første uge kommer kun til at handle om, at jeg skal vænne mig til varmen, få vendt døgnet og få styr på alt det praktiske, der er i forbindelse med så stort et stævne, slår Sanne Nissen Møller fast med spændt forventning i stemmen.

Erfaring gør stor forskel

Sanne Nissen Møller kørte sin første triatlon i 2014 i Dragør og har siden 2015 været medlem af Kvik Tri Team, der er en triatlon-afdeling i Kvik Kastrup. Her er der mulighed for at træne både svømning, cykling og løb, og klubben tilbyder fællestræning seks dage om ugen. Det har Sanne Nissen Møller benyttet sig af og har derigennem forbedret sig meget.

- Da jeg kørte min første triatlon var jeg en af de sidste i mål, så der er sket noget de seneste syv år, konstaterer hun.

Gennem Kvik Tri Team, hvor hun også har engageret sig i bestyrelsen, har hun ikke kun fået mere fart i kroppen, men også fået et netværk og en opbakning, som gør en forskel i et så langt løb, som en Ironman er.

- Når der skal graves dybt, betyder det rigtig meget med opbakning. Og Kvik Tri Teams heppekor på Ironman-ruten er i mine øjne verdens bedste. Det giver lige dét ekstra, siger hun.

Annonce
Erhverv

Frustrerede sygeplejersker fortsætter protester i København

Annonce

Coronavirus - Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byudvikling

Slut med at klage over Lynetteholm: - Det er en demokratisk skandale

Samfund

Dybvandsbombe fundet i Lynetteholm-undersøgelse

Det sker

`Way out of function`: Kunstudstilling i Amagercentret

KOMMUNALVALG

Han har vist kønsorganet på valgplakat: Nu er Sheriffen fra Amager tilbage

Samfund

Stjerneadvokat hyrede sig selv for skattekroner - men borgmester kan ikke svare på, om hun synes, det er okay

112

Knivoverfald ved Urbanplanen

Trafik

Far og datter fikser trafikkonflikt: Slut med sammenstød på stierne

Amager Fælled

Ni personer anholdt: Trængte ind på rådhuset

Retssag

Tiltale: 27-årig mand fra Amager voldtog fire kvinder

CORONA

Tårnby har et af landets højeste incidenstal

VALGET 2009 For abonnenter

Bondam gik i seng med fjenden og fik konservativ leder helt op i det røde felt

BYLIV

Havfruer skal lokke flere gæster til kriseramt akvarium

Annonce