Annoncørbetalt indhold

Fedtfrysning er fedtreduktion uden kirurgi

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lige omkring nytåret taler alle typisk om, at de gerne vil tabe sig et par kilo. For nogle er det dog umuligt at miste mavedellen eller dobbelthagen, uanset hvor meget de træner eller spiser korrekt. Her skal man se, om fedtfrysning kunne være noget for en. Fedtfrysning kommer fra USA, men i dag kan man få fedtfrysning i København, Århus og andre storbyer i Danmark.


Annonce


Sådan fungerer fedtfrysning

Fedtfrysning er ikke en ikke-kirurgisk behandling, som nedbryder fedtceller. Det gøres ved hjælp af teknologien CoolSculpting, der benytter kulde til at nedbryde fedtceller på det ønskede behandlingsområde. Fedtceller skal udsættes for en temperatur på minus 11 grader, inden fedtcellerne kan nedbrydes. Man kan som regel se et resultat allerede efter den første behandling. De fleste kan dog først se det endelige resultat 12 uger efter behandlingen, hvor man typisk har en fedtreduktion på 20-25 %.Derfor tager det tid at se resultater af fedtfrysning

Det tager op til 12 uger at se resultater efter en fedtfrysning behandling, fordi fedtcellerne nedkøles og krystalliseres. Når fedtcellerne krystalliseres, bliver fedtcellerne udskilt via lymfesystemet. Denne proces tager tid, derfor ser man ikke resultater lige så hurtigt her, som man gør med andre kosmetiske behandlinger såsom Botox.


Fedtfrysning er sikkert

Fedtfrysning er en sikker behandling, idet CoolSculpting teknologien, som man benytter til fedtfrysning, blev godkendt i 2010 af det amerikanske fødevare- og lægemiddelmyndighed. CoolSculpting er også udstyret med det patenterede Freeze Detect, som overvåger huden og sørger for, at huden ikke bliver udsat for frostskader. På verdensplan er der foretaget kliniske studier, der har resulteret i hele 52 publikationer om emnet, og mere end 7 millioner er blevet behandlet gennem tiden.


Sørg altid for at søge råd hos egen læge eller hos en autoriseret klinik, hvis du overvejer at få foretaget en fedtfrysning.Fedtfrysning gør ikke ondt

Det gør ikke ondt at få en fedtfrysning behandling. Det kan dog give noget ubehag af flere årsager. Først og fremmest på grund af kulden. Dernæst kan man mærke ubehag i starten af behandlingen, hvor man kan mærke en prikkende fornemmelse på det behandlede område.Pris på fedtfrysning

Prisen på en fedtfrysning behandling kan variere alt efter, hvor i verden man vælger at få behandlingen, og hvor man bliver behandlet på kroppen. I Danmark ligger prisen mellem 4.400 - 10.500 kroner. Noget af det dyreste sted at få en fedtfrysning er på knæene, mens en behandling af mormorarme, inderlår eller mave er i den billige ende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.