Annoncørbetalt indhold

Giv en gave af betydning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi giver gaver af rigtig mange årsager - om det er i anledning af jul, en fødselsdag eller bare en spontan forkælelse. Det føles skønt at give gaver, og det føles skønt at modtage dem. Det er her, hvor man kan gå det ekstra skridt for at forkæle hinanden lidt. Gaver behøver ikke at være dyre, store eller materielle. Klichéen ”det er tanken, der tæller” lever faktisk stadig i bedste velgående. Men er gaver mere end bare noget, som vi giver hinanden? Kan de være en opmuntring til at gøre noget spontant, fungere som et ekstra lille skub, der giver eventyrlysten tilbage, eller noget helt tredje?

Gaver kan bruges til mange ting. Du kan for eksempel give dit familiemedlem, som måske er groet lidt for fast i sine rødder i byen, en gave i form af flodkrydstogter på Donau, en ferie i alperne eller en backpackertur i det fri. Så kan han få lov til at komme ud i nogle helt uvante rammer.
Dette er selvfølgelig bare eksempler, og du behøver ikke at gå ekstremt til værks. Det handler mere om at finde den ene specifikke ting, som skubber lige akkurat nok til grænserne, men som modtageren stadig vil nyde.

Annonce

En dejlig flodkrydstogtstur er måske ikke det, som dit familiemedlem havde skrevet på ønskesedlen. Det kan dog være det, som sætter gang i hans lyst til at udforske verden igen.

Giv noget, som modtageren vil huske

Der sker rigtig mange ting i løbet af dagen, om du så tilbringer dine dage på Amager, i Indre København eller på Frederiksberg. Vi glemmer langt de fleste af dem. Vi skal sørge for, at det samme ikke sker for de gaver, som vi giver. Vi skal give betydningsfulde gaver, som man uden tvivl kommer til at huske. Oplevelsesgaver som faldskærmsudspring og flodkrydstogter på Donau er eksempelvis noget, man sent vil glemme. Det vigtigste, som du kan gøre, når du giver en gave, der måske også skubber lidt til grænserne, er at sætte dig i modtagerens sted. Måske synes du, at faldskærmsudspring kunne være en fed oplevelse, men hvis modtageren lider af højdeskræk, vil det nok ikke være den mest optimale gave.

Måske du kan give din nytilflyttede ven i København en guidet tur i byen eller en pubcrawl til dine favoritsteder. Det behøver hverken at være dyrt, ekstremt eller særligt udfordrende. Det vigtigste er nemlig, at din gave er betydningsfuld for modtageren. Det er nemlig det betydningsfulde, der får os til at huske.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.