Annonce
Amager For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Amager

Tallene er vendt: Virksomhed i København S er gået fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet GaSoZa Transport ApS i København S. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -38.731 til 51.374 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er øget flere gange fra 178.509 kroner i det foregående regnskabsår til 1,6 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København S-firmaet fra 18.307 til 66.269. Virksomheden ledes af direktør Abid Muhammad Mushtaque. Virksomhedens reelle ejere er Abid Muhammad Mushtaque. I Erhvervsstyrelsens register er GaSoZa Transport ApS anbragt i branchen "Event catering". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabet formål er at drive virksomhed kurerkørsel, transport af breve og pakker for kunder
Tallene går op: Murerfirmaet H L G ApS fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Murerfirmaet H L G ApS, der er en virksomhed i København S. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 360.938 til 552.092 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet to, året før var det tre. Årets bruttofortjeneste var ligesom året før på 1,6 millioner kroner. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København S-virksomheden fra 991.463 til 1,3 millioner. Firmaet ledes af direktør René Lysbo Duedam. Virksomhedens reelle ejere er René Lysbo Duedam. Murerfirmaet H L G ApS hører hjemme i branchen "Murere". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er at drive murervirksomhed og hermed forbundet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Virksomhed i Dragør tjente flere penge i seneste regnskabMM Flyt ApS, der er en virksomhed i Dragør, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 5855 til 168.964 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit et fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til tre ansatte i det seneste regnskabsår. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 734.682 kroner til 1,0 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Dragør-virksomheden fra -56.272 til 84.287. Firmaet ledes af direktør Niels Martin Munk. Virksomhedens reelle ejere er Lone Munk. MM Flyt ApS hører hjemme i branchen "Flytteforretninger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive Flytning og Transport samt hermed forbunden virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Blikkenslagervirksomhed i Kastrup ryger fra millionoverskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Kastrup-virksomheden Kongeskov VVS A/S. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 1,1 millioner til -594.282 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020/21, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit syv fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til tre ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 3,9 millioner i det foregående regnskabsår til 1,0 millioner - et fald på -73 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 2,9 millioner til 1,5 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Jens Kongeskov. I første omgang er det KONGESKOV HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Jens Kongeskov, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Kongeskov VVS A/S anbragt i branchen "VVS- og blikkenslagerforretninger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er V.V.S. aktiviteter samt anden efter bestyrelsens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Kongeskov A/S i Kastrup går fra overskud til underskudOverskuddet i Kastrup-virksomheden Kongeskov A/S blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 111.297 til -758.694 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 439.955 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit syv ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 3,3 millioner kroner i det foregående regnskab til 2,7 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 1,1 millioner til 551.960 kroner . Virksomheden ledes af direktør Claus Østergaard. I første omgang er det KONGESKOV HOLDING ApS,CØ HOLDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Jens Kongeskov,Claus Østergaard, der er de dominerende ejere. Kongeskov A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er konsulentvirksomhed, rådgivningsvirksomhed, kloakvirksomhed samt anden efter bestyrelsens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Brian ApS i København S går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Brian ApS, der er et firma i København S. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 84.422 til -7115 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 84.422 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat. Virksomhedens bruttotab er forbedret fra -3702 kroner til -3701 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 48.538 til 41.424 kroner . Virksomheden ledes af direktør Brian Bo Duelund. Virksomhedens reelle ejere er Brian Bo Duelund. Brian ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med computere, ydre enheder og software". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er direkte eller indirekte at eje kapitalandele i andre virksomheder og drive handel med EDB hard- og software samt dermed i forbindelse stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Stadig minus: Amagermøller Autocenter ApS får nyt millionunderskudUnderskuddet i Kastrup-virksomheden Amagermøller Autocenter ApS voksede sidste år. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -1,1 millioner til -2,1 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 143.846 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 13 ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 6,1 millioner kroner i det foregående regnskab til 5,3 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 3,5 millioner til 1,9 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Nikolaj Møller. I første omgang er det Søren Løff Jacobsen,AMAGERMØLLER HOLDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Nikolaj Møller, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Amagermøller Autocenter ApS anbragt i branchen "Autoreparationsværksteder mv.". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive automobilværksted, specielt med autoelektriske reparationer og installationer samt anden virksomhed i naturlig forbindelse hermedKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Tornado Polering ApS i Kastrup gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Tornado Polering ApS i Kastrup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -163.388 til 214.291 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 414.396 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit ni ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 4,2 millioner kroner til 4,6 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Kastrup-firmaet fra 513.682 til 678.038. Virksomheden ledes af direktør Michael Jürgensen. I første omgang er det Tornado Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Michael Jürgensen, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Tornado Polering ApS anbragt i branchen "Vinduespolering". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er vinduespolering samt anden dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Friedrichsen Drift ApS i København S ryger fra millionoverskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Friedrichsen Drift ApS, der er et firma i København S. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 2,2 millioner til -562.198 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020/21, der endte med et resultat før skat på 2,2 millioner kroner. Medarbejdertallet var på et i 2021/22, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Virksomhedens bruttotab er forbedret fra -20.000 kroner til -8654 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger. Egenkapitalen faldt fra 11,1 millioner til 10,5 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Otto Friedrichsen. I første omgang er det Friedrichsen Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Otto Friedrichsen, der er den dominerende ejer. Friedrichsen Drift ApS hører hjemme i branchen "Produktion af elektricitet". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive energivirksomhed, skovdrift, tandlæge, engros eller anden efter direktionens skøn beslægtet virksomhed
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Kastrup-virksomheden Helvetia Invest ApSHelvetia Invest ApS, der er en virksomhed i Kastrup, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,8 millioner til 32.824 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 1,9 millioner i det foregående regnskabsår til 117.838 - et fald på -94 procent. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Formuen i Helvetia Invest ApS var ligesom året før på 1,4 millioner kroner . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Claus Hermann Jørgensen og Peter Christian Teusch. I første omgang er det HELVETIA HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Claus Hermann Jørgensen,Peter Christian Teusch, der er de dominerende ejere. Helvetia Invest ApS hører hjemme i branchen "Anden udlejning af boliger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er udlejningsvirksomhed, investeringsvirksomhed samt dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Opad igen: Mindre underskud i Virksomhed i KastrupKastrup-virksomheden KBS Entreprise ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -59.891 til -22.993 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Firmaet har vendt sit bruttotab til en bruttofortjeneste. Tallet er gået fra -20.319 kroner året før til 31.675 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Formuen i KBS Entreprise ApS var ligesom året før på -2,7 millioner kroner og er dermed stadig negativ . Firmaet ledes af direktør Claus Hermann Jørgensen. I første omgang er det HELVETIA HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Claus Hermann Jørgensen,Peter Christian Teusch, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er KBS Entreprise ApS anbragt i branchen "Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Virksomhedens formål er at at drive tømrer- og snedkervirksomhed og anden hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Kastrup-virksomheden Kastrup Bygningssnedkeri ApSKastrup Bygningssnedkeri ApS, der er en virksomhed i Kastrup, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 1,7 millioner til 1,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 2,6 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 18 i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 9,1 millioner kroner i det foregående regnskab til 8,9 millioner. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Kastrup-virksomheden fra 3,7 millioner til 3,9 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Claus Hermann Jørgensen og Peter Christian Teusch. I første omgang er det HELVETIA HOLDING ApS,FIJ Holding ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Claus Hermann Jørgensen,Frank Ingemann Jensen,Peter Christian Teusch, der er de dominerende ejere. Kastrup Bygningssnedkeri ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive tømrer- og snedkervirksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Cairns Trading ApS i København SOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Cairns Trading ApS, der er et firma i København S. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 170.549 til 49.547 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2020/21, der endte med et resultat før skat på 170.549 kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet et, året før var det to. Virksomhedens bruttofortjeneste erskrumpet noget fra 872.929 kroner i det foregående regnskab til 444.439 - et fald på -49 procent. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København S-virksomheden fra 148.944 til 186.633. Firmaet ledes af direktør Jakob Cairns Kinch. Virksomhedens reelle ejere er Jakob Cairns Kinch. Cairns Trading ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med tekstiler". Selskabets formål er beskrevet sådan: Selskabets formål er køb og salg af solafskærmning, vægbeklædning, tekstiler og handel i al almindelighed og anden i forbindelse hermed forbundet eller beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i København S tjente flere penge i seneste regnskabsårKPR ApS, der er en virksomhed i København S, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 61.661 til 144.686 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 210.687 kroner. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -50.740 kroner til -65.591 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København S-virksomheden fra 951.840 til 1,1 millioner. Firmaet ledes af direktør Peter-Michael Printon Greenfort. Virksomhedens reelle ejere er Peter-Michael Printon Greenfort. KPR ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med beklædning". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive import og engroshandel med beklædningsgenstande og hermed beslægtede varer samt investering i andre selskaberKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Meilandt Tag & Blik ApS fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Meilandt Tag & Blik ApS , der er en virksomhed i Kastrup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 449.952 til 984.112 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit fem fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til otte ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 2,9 millioner kroner til 3,7 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Kastrup-virksomheden fra 932.978 til 1,4 millioner. Virksomheden ledes af direktør Peter Meilandt Christensen. I første omgang er det PMC Invest Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Peter Meilandt Christensen, der er den dominerende ejer. Meilandt Tag & Blik ApS hører hjemme i branchen "VVS- og blikkenslagerforretninger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Kapitalselskabets formål er udførelse af tag- og blikarbejde og virksomhed i tilknytning hermedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Plastinfo ApS fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Plastinfo ApS, der er en virksomhed i København S. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 600.112 til 650.081 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2021/22, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,2 millioner kroner til 1,3 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København S-virksomheden fra 638.830 til 1,1 millioner. Virksomheden ledes af direktør Søren Flensborg Iversen. I første omgang er det Iversens Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Søren Flensborg Iversen, der er den dominerende ejer. Plastinfo ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med andre råvarer og halvfabrikata". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er engroshandel med råvarer og halvfabrikata inden for plastindustrien og hermed beslægtet virksomhed
Nedgang: Underskuddet hænger fast i virksomhed i KastrupKastrup-virksomheden Jørgensen og Andersen Ejendomme ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -39.760 til -252.458 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på -4980 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 130.488 kroner året før til -77.464 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 1 millioner til 850.813 kroner . Virksomheden ledes af direktør Per Andersen. I første omgang er det Per Andersen,P. OG K. ANDERSEN HOLDING ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Per Andersen, der er den dominerende ejer. Jørgensen og Andersen Ejendomme ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at eje og drive fast ejendomKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Kongenskov Invest ApS i Kastrup gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Kongenskov Invest ApS i Kastrup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -21.422 til 14.799 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 147.398 kroner til 190.244 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Formuen i Kongenskov Invest ApS var ligesom året før på 1,7 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Jens Kongeskov. I første omgang er det KONGESKOV HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Jens Kongeskov, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Kongenskov Invest ApS anbragt i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er handels-, investerings- og finansieringsvirksomhed samt anden efter diriktionens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i København SOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i DANSK EJENDOMSINVEST ApS, der er en virksomhed i København S. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 2,6 millioner til 2,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 10,3 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit fem i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 8,0 millioner kroner i det foregående regnskab til 7,2 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København S-virksomheden fra 54,1 millioner til 55,1 millioner. Virksomheden ledes af direktør Naheeda Meraj Lene Amjad. Virksomhedens reelle ejere er Naheeda Meraj Lene Amjad. DANSK EJENDOMSINVEST ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er investering i alle former for fast ejendom, udlejning og administration af samme, udlåndsvirksomhed i alle former for aktiviter, at købe og sælge værdipapirer, investering i værdipapirer for lånte midler, valutaterminsforretninger og beslægtet virksomhed samt andre aktiviteter efter direktionens skøn
Nedgang på bundlinjen: Gudenåparken Øst ApS i København S går fra overskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Gudenåparken Øst ApS, der er et firma i København S. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 946.109 til -248.902 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 8,4 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat. Virksomhedens bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 773.582 kroner året før til -244.221 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. På trods af et underskud på -795.078 kroner efter skat voksede formuen i Gudenåparken Øst ApS sidste år fra 9 millioner til 12 millioner . Firmaet ledes af en direktion, der består af Jørn Jensen Holm, Per Alexandar Henrik Glindtborg Weinreich og Kristian Nittka. Virksomheden ejes af Hygge Investors K/S. Gudenåparken Øst ApS hører hjemme i branchen "Anden udlejning af boliger". Selskabets formål er beskrevet sådan: Selskabets formål er at eje, udvikle, udleje og forvalte fast ejendom, direkte og indirekte, samt hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Gl. Hobrovej, Randers ApS i København SGl. Hobrovej, Randers ApS, der er en virksomhed i København S, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 24,9 millioner til 2,8 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat. Selskabets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 24,9 millioner i det foregående regnskabsår til 2,8 millioner - et fald på -89 procent. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i København S-virksomheden fra 40,2 millioner til 40,5 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Jørn Jensen Holm, Per Alexandar Henrik Glindtborg Weinreich og Kristian Nittka. Virksomheden ejes af Hygge Investors K/S. Gl. Hobrovej, Randers ApS hører hjemme i branchen "Anden udlejning af boliger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at eje, udvikle, udleje og forvalte fast ejendom, direkte og indirekte, samt hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Konsulentvirksomhed i Kastrup ryger fra millionoverskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Kastrup-virksomheden DEK Consulting ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 1,8 millioner til -69.725 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020/21, der endte med et resultat før skat på 1,8 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 1,4 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,3 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 7,5 millioner til 7,3 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Dan Elon Kristensen. Virksomhedens reelle ejere er Dan Elon Kristensen. I Erhvervsstyrelsens register er DEK Consulting ApS anbragt i branchen "Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at udbyde konsulentydelser indenfor IT- og virksomhedsrådgivning samt eje anparter eller aktier i andre selskaberKlik her for at se regnskabet.
Her kan du skabe dig et overblik over de seneste regnskabstal, som virksomheder på Amager har offentliggjort.
Annonce
Annonce

Dorthes trøffelfund kan ikke bekræftes: Indtil videre bliver kæmpeknolden i Mariager

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Der bliver booket stadepladser til nye Ullerup Kræmmermarked, men placeringen er endnu ikke på plads

BYUDVIKLING

Frygter boliger i baggården: Beboere kan få nye naboer i vinkeafstand

Hotliste

Fra sexet lingeri til elektronik: Se, hvad der hittede på Black Friday

Konkurrence

Giganavne mødes i København: Kom gratis med til den vildeste 'Vi Elsker'-festival nogensinde

Løvkvist: Her er favoritten til at overtage DF efter Messerschmidt

BUIKSLIV

Så blev den røde snor klippet: Byens første Lidl-butik er åbnet

Fængslet

Sigtet for Field's-skyderi bliver frivilligt bag tremmer

Se listen For abonnenter

Efter historisk svære år vælter pengene ind: Disse restauranter tjener mest i København

Dalls analyse: Papes livsforsikring er en ministerpost under Mette Frederiksens vinger

PARKERING For abonnenter

Vred demonstrant til borgmesteren: Giv os en grund, så laver vi vores eget parkeringshus

Dagbog fra Doha: Hvad har 'Qatarstrofen' lært os om os selv?

Politi på Amager

Har du også undret dig? Derfor valfarter kampklædt politi til Amager

112

Politiet melder ud efter Amager-brand: Tre personer sendt til observation

Konkurs

Kendt restaurant går konkurs og lukker øjeblikkeligt: Brutale år har sat deres spor både fysisk og mentalt

Annonce