Annoncørbetalt indhold

Hvad er den rette radio til dig?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En radio kan gøre godt på mange punkter. Og det skyldes nok, radioer kan være mange forskellige produkter. Fx er en walkie-talkie en form for radio, selvom de fleste nok tænker på en ghettoblaster eller en lignende model til afspilning af musik, når de hører ordet radio. Hvis du fx arbejder inden for byggeri ved større projekter eller tunnelarbejde, så stifter du nok bekendtskab med flere radioer.


Annonce

Med en DAB radio får du meget at lytte til

Udover walkie-talkier til at kunne snakke med medarbejdere, hvor der ikke er telefonsignal, kunne en simpel lommeradio med en lille strop, du binder til uniformen, også være kærkommen. Ønsker du at høre radio for sjovs skyld, skal du selvfølgelig have fat i en god DAB radio, der kan hente digitalt DAB+-signal. Så kan du høre musik fra radiokanaler, som at en gammeldags radio ikke kan opsnappe.


Kom op om morgenen med et digitalt vækkeur

Har du brug for at komme op om morgenen, er det måske et digitalt vækkeur, der også er en radio, som kunne være relevant. Du kender dem nok fra film, da de både et er godt redskab til at etablere tid og informere om plottet. Sådan en ledestjerne kan du også bruge uden for fiktionens verden. Du kan få et radiovækkeur til soveværelset, hvis du vil vide, hvad der går for sig, så snart at du vågner.


Vær diskret med hovedtelefoner

Hvis du befinder dig et sted, hvor det ikke er alle, der synes om din musiksmag, så kan du få et par hovedtelefoner, når du alligevel køber en ny radio. Det bliver især aktuelt ved de bærbare modeller, der har stik til høretelefoner, da du således kan gå rundt med musik i ørerne, uden du skal slæbe en stor radio med dig eller afhænge af trådløs forbindelse mellem dine enheder. Det er meget praktisk.


Find radioer på alle former i online udvalg

Du kan finde radioer på snart sagt alle former. Det vigtigste er selvfølgelig at vide, om du skal bruge en radio til at kommunikere, eller om du bare skal kunne modtage lyd. For i første tilfælde ville du skulle bruge en walkie-talkie, mens du i det andet bare skal bruge en radio, der dels kan opfange de signaler, du er interesseret i. Og dels har en god forbindelse de steder, du bringer radioen med dig.

Flere gængse radioer er forholdsvist billige, fx kan en DAB-radio koste få hundrede kr. Så tjek udvalget.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.