Annoncørbetalt indhold

Hvad koster en begravelse?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du er næppe i tvivl om, at en begravelse ikke er gratis. Det ved de fleste, men de fleste bliver alligevel overrasket over, hvor meget en begravelse egentligt kan rende op i.

Det er også svært at give et konkret svar på dette, da der er mange variabler, der spiller ind. Vil du gerne vide mere om prisen for en begravelse, skal du læse med herunder, hvor vi gennemgår hvad der hører til en begravelse.

Annonce

Hvad er prisen for en begravelse eller bisættelse?

Det er forventeligt, at den samlede pris for en begravelse beløber sig til mellem 20.000 og 25.000 kr. Mange bliver overrasket over dette, da det er rigtig mange penge.

Dette dækker dog over alle udgifter, der er forbundet med en begravelse og bisættelse. Dog bør det nævnes, at der er forskel på priserne hos de forskellige bedemænd, som udgør størstedelen af den samlede pris.

Hvordan fordeler pengene sig?

Prisen, der er nævnt herover, dækker over alle udgifter, der er forbundet med en begravelse. Med afsæt i førnævnte pris, vil pengene fordele sig således:

Bedemand

Normalt går mellem 12.000 og 15.000 kr. til bedemanden. Det er ham eller hende, der står for det meste af arbejdet i forbindelse med begravelsen. Derfor havner de fleste af pengene også her.

Skal du eksempelvis hyre en bedemand i Herning, er det dog vigtigt at bede om tilbud fra flere aktører. Der er nemlig stor forskel på, hvad det koster hos hver enkelt bedemand.

Derudover er det også værd at tilføje, at der er penge at spare, hvis man er villig til at stå for noget af arbejdet selv. Langt de fleste vælger dog at lade bedemanden stå for det hele.

Det offentlige

Der er også en del af udgifterne, der går til det offentlige. Det er nemlig til det offentlige, at man betaler for både kapel, krematorium, gravsted, gravning af gravsted og ceremonien.

Det er svært at sige, hvad det konkret kommer til at koste, da det afhænger af flere ting. Som udgangspunkt vil dette dog beløbe sig til mellem 4.000 og 6.000 kr.

Diverse

Dertil skal der også betale for pynt til kirken, en gravsten mv. Her er det i høj grad egne valg og krav, der definerer, hvad det kommer til at koste. Normalt koster denne del af begravelsen mellem 3.000 og 5.000 kr.

Ønsker man at holde prisen på et sobert niveau, kan man eksempelvis holde igen med pynt i kirken eller vælge en billigere gravsten til afdøde.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.