Annoncørbetalt indhold

Indbrudsraten falder i 2022 - har du også styr på god indbrudssikring?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ny tendens i danske indbrudsstatistikker

I Danmark er vi normalt glade for rekorder, og vi elsker altid, når Danmark fremhæves i udenlandske medier som værende et af verdens lykkeligste lande, når vi klarer os godt i sportssammenhænge, eller når vi på anden vis udmærker os. Dog er det ikke alle rekorder, vi bærer lige stolt.

Annonce


Danmark er og har nemlig i mange år været dét land i EU, der oplever flest indbrud pr. indbygger. På trods af at være et af verdens lykkeligste lande, er vi altså ikke nødvendigvis et af det tryggeste lande, hvad indbrud angår, og det gælder både i provinsen lige såvel som indbrud i København.


Heldigvis er indbrudsstatistikken blevet mindre, og denne faldende tendens kan forhåbentligt fortsætte, såfremt medierne bliver ved med at have fokus på, hvordan vi alle kan blive bedre til at indbrudssikre private hjem og virksomheder.Sikring mod indbrud i bolig og virksomhed

Familier kan dog faktisk selv gøre meget for at tyverisikre deres boliger. Netop dette er noget som Bagger Låse og Alarm, fortsætter med at sætte fokus på i 2022. Bagger Låse og Alarm er én af Danmarks største låsesmede, der særligt er eksperter på området inden for indbrudssikring og sikkerhedsløsninger. Virksomhedens landsdækkende kampagne, ”Stop Tyven!”, satte for alvor fokus på emnet i 2021.


Med kampagnen giver Bagger Låse og Alarm 25 gratis råd til, hvordan private sikrer sig mod indbrud, samt 13 ekstra råd til erhvervskunder. Disse råd skal hjælpe både private husejere lige såvel som erhvervskunder med virksomheder til selv at kunne optimere tyverisikringen, så der hverken sker indbrud i København eller andre steder i landet.


Forhåbentligt kan Baggers landsdækkende kampagne være bidragende til, at Danmark får rystet den kedelige førsteplads af sig.Hav styr på tjeklisten

Vil du være med til at knække indbrudsstatistikken i København, kan du med fordel selv integrere nogle af følgende gode tiltag.


  • Lås altid dine døre – gør det til en vane, også selvom du bare er i haven eller hos naboen.
  • Giv dine låse et eftersyn og få dem omkodet, hvis de er mere end 10 år gamle.
  • Gem dine værdier udsædvanlige steder, og lad tyven se, at du ikke har noget, der er værd at stjæle.
  • Få naboen til at smide skrald i din skraldespand, mens du er på ferie, så det ligner at nogen er hjemme.


Har du brug for yderligere information om, hvordan du kan optimere sikkerheden i dit hjem eller din virksomhed, kan du desuden se Danmarks største tjekliste mod indbrud her.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.