Annonce
trafikulykke

Opdatering: Afspærring ophævet på Amagermotorvejen

Manden blev mandag morgen fundet død i området ved Selinevej på Amager. Meget tyder på, at han har mistet livet som følge af en trafikulykke, oplyser Københavns Politi. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix
Den befærdede trafikåre var afspærret i retning mod Amager fra 15.30 og en time frem, oplyser politiet, men er nu farbar igen.

Politiet afspærrede mandag eftermiddag amagermotorvejen i forbindelse med en formodet trafikulykke, der blev opdaget i morges.

Afspærringen skete efter, at en person i morges blev fundet død på Selinevej.

Københavns Politi oplyste, at afspærringen skyldtes, de var i færd med at afklare handlingsforløbet og sikrede i den forbindelse flere spor fra hændelsen.

Annonce

Politiets umiddelbare vurdering var, at personen har mistet livet som følge af et trafikuheld. Københavns Politi var efterfølgende talstærkt til stede. Den omkomne er en mand, men er endnu ikke endelig identificeret og pårørende er ikke orienteret.

Efterforskningen fortsætter for at fastlægge hændelsesforløbet op til og omkring trafikuheldet. Der kan dog være tale om en mand, som en patrulje tidligere på morgenen transporterede til området. Derfor har Københavns Politi underrettet Den uafhængige Politiklagemyndighed.

Annonce
Alarm 112

Politichef: Stor sexafpresningssag blev efterforsket for dårligt

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
vanvidskørsel

24-årig kørte Emilie ihjel: Kendt skyldig i uagtsomt manddrab

112

Emilie mistede livet sankthansnat: - 24-årig ville vise sig

Hver fjerde landmand kan forsvinde: - Det vil være hul i hovedet for klimaet

Danmark

Sankthansbål risikerer at blive aflyst: Beredskabet planlægger pressemøde

For første gang i to år: Storm rammer Danmark med vindstød af orkanstyrke

Annonce