Annonce
sport

Kastrups unge talenter: Martine og Casper er nye nordiske junior mestre

Martine Damborg og Casper Puggaard havde begge kvalificeret sig til Nordiske Junior Mesterskaber ved stævnet Danish Open. Samlet hev de ni medaljer hjem. Foto: Grith Puggaard

To af Svømmeklubben KVIK Kastrups unge talenter, Martine Damborg og Casper Puggaard har sammen med 16 andre svømmere repræsenteret Danmark ved de Nordiske Junior Mesterskaber, som blev afholdt i Litauen den 10. og 11. juli med deltagelse fra nordiske og baltiske lande.

Martine og Casper har begge, som en del af den nationale elite i Danmark, kunne træne siden nedlukningen i december 2020. En træning som de begge har passet dagligt, og som har været lyspunktet i en ellers meget mørk periode i mange unge menneskers tilværelse. De er begge meget taknemmelige for at have fået denne mulighed.

Martine og Casper var begge en del af holdkapperne 4x100 meter holdmedley, hvor de begge blev nordiske junior mestre.

Annonce

Det var to meget glade (og lidt trætte) svømmere, der returnerede til Kastrup søndag eftermiddag sammen med KVIKs træner Stig Michaelsen. Samlet set vinder de to unge mennesker fra KVIK svømmere 9 medaljer.

- Det har været en kæmpe oplevelse at være sammen med konkurrenter om at repræsentere ens land. Der sker altså noget, når man første gang trækker i landsholdstøjet og skal ud og repræsentere Danmark. Jeg er meget stolt over, at jeg sammen med hele holdet har kunne levere nogle præstationer, som har givet de andre lande et godt indtryk af Danmark både sportsligt og socialt. Turen og resultaterne har været alt træningen værd. Jeg håber virkelig, at jeg en anden gang kan få lov til at repræsentere Danmark, fortæller Casper.

Og det er en ligeså begejstret Martine, der fortæller om sin oplevelse med turen:

- Det var mit første internationale stævne og alligevel formåede jeg at markere mig på bedste vis. Jeg er super stolt over, at jeg er Nordisk Mester og over de øvrige placeringer, som jeg opnåede. Jeg er også super stolt og glad for at være en del af Juniorlandsholdet - det fællesskab vi har er allerede en fantastisk motivation for mig, og alle i truppen fungerer rigtig godt sammen. Det er fedt, at vi alle står i rødt og hvidt, og at vi kan være med til at repræsentere Danmark i en samlet matchende flok – og så hjælper det at tage holdpokalen i fællesskab, fortæller Martine.

Annonce
112

Har fået nok af vanvidsbilister: Politiet tager nyt våben i brug

Amager

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Dragør Bådeværft bliver kulisse for Warner Bros.-filmoptagelser

I byen

Kvindemesse begynder at tage form: Billetsalget åbner 16. august

Alarm 112

Øresundsbroen var spærret efter uheld

Byliv

814.000 ton mad går til spilde hvert år: Spiser du "grimme" grøntsager?

Byliv

Her er øens nye gavlmaleri: - Forhåbentlig vil folk undre sig

LOKALHISTORIE

Bakspejlet: Eksplosionen der rystede Amager

BYLIV

Birk giver liv til kedelig og lang hvid væg

BYLIV

Borgmester efterlyser redskaber, der kan bremse voldsomme huslejestigninger

VEJR

DMI-varsel: Voldsomt vejr kan ramme Amager

Amager

Borgmester vil gå byggeri på Amager Fælled efter i sømmene

Byens Bedste Liv

Det bugner med bagere i hovedstadens gader

Annonce