Annonce
BUTIKSLIV

Mød en særlig gæst bag disken: Sælger ud af gamle klude fra sit klædeskab

Annette Heick er ude i god sags tjeneste, når hun sælger ud fra sit klædeskab. Foto: Asger Ladefoged/Ritzau.

Du kan møde en helt særlig gæst bag disken i Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik 2nd by Nutid på Amagerbrogade 9A på torsdag 17. juni mellem klokken 14.00-16.00. Det er nemlig Annette Heick, som giver dig mulighed for at købe unikt tøj fra sangerindens klædeskab.

Hun har en i lang årrække været ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp og været med til at sætte fokus på genbrug og verdens fattigste.

- Genbrug giver så god mening. Jeg er vild med tanken om, at mit aflagte tøj får et nyt liv hos et andet menneske, siger Annette Heick.

Annonce

- Selv om det her er en god mulighed for at få ryddet op i skabet, har jeg på fornemmelsen, at jeg kommer hjem med nyt, brugt tøj. 2nd by Nutid har ry for at ligge inde med fantastisk genbrugsguld.

Frivillige kræfter

2nd by Nutid bliver drevet af unge, frivillige kræfter. Den skiller sig ud fra Folkekirkens Nødhjælps øvrige butikker ved at henvende sig til en yngre målgruppe.

Genbrugsbutikken vandt i efteråret 2020 en intern konkurrence i Black Friday-ugen. Her deltog alle Folkekirkens Nødhjælps 116 genbrugsbutikker i en konkurrence om at sælge flest varer.

Præmien var et besøg af Annette Heick.

- Vi glæder os til at vise butikken og vores brede sortiment frem for Annette - og så er vi spændte på at se, hvilket tøj hun har med” siger Olivia, frivillig 2nd by Nutid.

- Og vi lover, at det bliver en hyggelig eftermiddag med musik og et glas bobler til vores gæster.

Overskuddet fra Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker går til verdens fattigste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksliv

Nyt posthus i Amager Centret

BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce