Annonce
Byens Bedste LIV

- Når man hænger en kæmpe diskokugle op i loftet er stemningen ligesom lagt

Restaurant Holly er for nylig åbnet på Vesterbrogade 149, og forventer at skabe mere liv i den stille ende af Vesterbro. Holly er en spisebar, og kombinerer derfor restaurant besøg med Dj og drinks. Foto: Sine Bindslev Caspersen.
Vi vil gerne snakke, spise og danse, når vi gæster hovedstadens spisesteder, og det kan sagtens lade sig gøre. For flere og flere restauranter skabes ud fra gæsternes mange behov.

- Når man hænger en kæmpe diskokugle op i loftet, er stemningen ligesom lagt.

Sådan indleder Alberte Kryger Sander, når hun skal beskrive tanken bag Vesterbros nye spisebar, Holly, hvor din middag sagtens kan udvikle sig til en festlig aften.

Holly ligger på Vesterbrogade 149 – en placering der kombinerer det upolerede og rå Vesterbro med det finere Frederiksberg, som ifølge Alberte Kryger Sander fra Holly, manglede lidt mere liv.

Annonce

Restauranten er bygget op i en gammel tømmerhandel, og der er derfor lagt mange kræfter i at omdanne det store rum med betonvægge og store vinduespartier til en spisebar.

Der er monteret Dali-højtalere i hele rummet, og foruden farverige blomster i loftet er der sprøjtet et gråt, blødt og bølget akustikloft op, som gør det muligt at høre høj musik og at føre en samtale samtidig - en udfordring mange restaurationer bøvler med.

For når klokken rammer 21.00 skrues der op for musikken og den festlige stemning breder sig i restauranten, hvor baren kommer i fokus og gæsterne kan indtage rummet som dansegulv.

Restaurant Holly har nemlig ambitionen om at være et sted, hvor man kan kombinere en hyggelig middag med festlig bytur. Derved bidrager Holly til den tendens vi hos Byens Bedste LIV ser blandt hovedstadens restaurationer.

Vi vil blæse og have mel i munden

Ifølge en analyse fra HORESTA spiste den gennemsnitlige københavner i 2019 ude 1,6 gange om ugen, da hovedstadens også er et sted, hvor udespisning er en integreret del af mange unges livsstil

Vi vil gerne blæse og have mel i munden, hvilket sagtens kan lade sig gøre. For gennem vores anbefalingsuniverset @byens_bedste_liv spotter vi nemlig en tendens, særligt blandt nyåbnede spisesteder, som gerne vil imødekomme de mange forskellige behov og ønsker fra madglade og tørstige beboere i byen og beholde dem til sent på aftenen.

Restaurant Blomst i Indre By et et eksempel på en restaurant, som har positioneret sig, som mere end blot en eksklusiv restaurant, men som et sted hvor festen starter og bliver hængene efter bestikket er lagt.

Også nye spisesteder som Riva på Langelinie, Spisebar Knøw ved Rådhuspladsen og Sea Side Toldboden lægger op til at gæsterne både skal kunne snakke, spise, og danse i løbet af deres restaurantbesøg.

Annonce
Erhverv

Frustrerede sygeplejersker fortsætter protester i København

Annonce

Coronavirus - Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byudvikling

Slut med at klage over Lynetteholm: - Det er en demokratisk skandale

Samfund

Dybvandsbombe fundet i Lynetteholm-undersøgelse

Det sker

`Way out of function`: Kunstudstilling i Amagercentret

KOMMUNALVALG

Han har vist kønsorganet på valgplakat: Nu er Sheriffen fra Amager tilbage

Samfund

Stjerneadvokat hyrede sig selv for skattekroner - men borgmester kan ikke svare på, om hun synes, det er okay

112

Knivoverfald ved Urbanplanen

Trafik

Far og datter fikser trafikkonflikt: Slut med sammenstød på stierne

Amager Fælled

Ni personer anholdt: Trængte ind på rådhuset

Retssag

Tiltale: 27-årig mand fra Amager voldtog fire kvinder

CORONA

Tårnby har et af landets højeste incidenstal

VALGET 2009 For abonnenter

Bondam gik i seng med fjenden og fik konservativ leder helt op i det røde felt

BYLIV

Havfruer skal lokke flere gæster til kriseramt akvarium

Annonce