Annonce
Byliv

Rent mareridt på Refshaleøen

Monstre fra Horror Drive Thru - The Great Reset på Refshaleøen. Foto: Lukas Bukoven
Når det livlige streetfoodmarket lukker ned for efteråret, vil en gruppe monstre indtage området. De vil have én ting på programmet, og det er at dele gys ud til hele familien.

Var det noget med et gys?

Det ellers så hyggelige, livlige og instagram-venlige streetfoodmarket på Refshaleøen forvandles til en gyser uden lige, når efteråret slår ind.

Fra 8. oktober til 24. oktober vil Reffen se ud som en slagmark, hvor der i de mørke timer vil vandre monstre rundt med blod dryppende ned ad ansigtet kun ude på at give de besøgende et ordentligt sus i maven.

Annonce

- Jeg har glædet mig så meget til at omdanne det her sted til den fedeste gyseroplevelse med lir, lys og galger mellem de lukkede madboder, siger Patrick Spiegelberg, der er en af arrangørerne bag The Great Reset - Horror Drive-Thru.

I stedet for lange køer af sultne sommergæster der slanger sig mellem madboderne, vil stierne være omdannet til en forhindringsbane, som de modigste gæster kan begive sig ud på.

For hele familien

I din egen bil, eller en du låner derude, kører du rundt mellem de tomme boder. Og du møder højst sandsynligt en flok af frådende monstre på vejen.

- Det er selvfølgelig tale om en oplevelse for hele familien, så vi har arrangeret, at man kan vælge imellem fire kategorier. Så det er op til gæsterne, om de ønsker en light-version, hvor børnene også kan deltage, eller om vi skal helt derud, hvor selv de mest tykhudede horror-fans også må overgive sig til gyset, siger Patrick Spiegelberg.

Det er op til gæsterne, om de ønsker en light-version, hvor børnene også kan deltage, eller om vi skal helt derud, hvor selv de mest tykhudede horror-fans også må overgive sig til gyset

Patrick Spiegelberg, der er medarrangør af The Great Reset

- Men lige meget hvilken kategori gæsterne vælger, garanterer vi, at de går herfra med én på opleveren og skælvende ben, siger Patrick Spiegelberg, der sammenligner turen for børnene med en tur i spøgelsestoget.

Annonce

Turen rundt på banen

- Jeg kan personligt godt lide, når der er en historie, som man kan følge. Så vi har gjort meget ud af fortællingen, som skuespillerne på banen også forholder sig til, siger Patrick Spiegelberg.

Historien går på, at gaderne er blevet invaderet af en kult, der nu residerer i boderne. Her griber de enhver chance til at rense ud i de, efter deres overbevisning, vantro. Og kreativiteten for disse monstres brutalitet har, ifølge arrangørerne selv, nået et uset niveau.

Der vil både være henrettelser, jump scares, desperate torturofre, special effects og meget mere af alt dét som de allerværste mareridt er lavet af. Og til hele herligheden vil et soundtrack flyde ud gennem bilradioen på hele turen.

Annonce

Skræmme sammen

Det er første gang, at The Great Reset - Horror Drive-Thru etablerer sig på Refshaleøen, men gys og gru har længe haft en særlig betydning for arrangøren bag.

- Jeg har altid syntes det var sjovt at blive skræmt. Ikke at jeg kan lide det, men jeg synes, det særlige ved det er, at man rykker sammen. Så det her arrangement handler i bund og grund også om at skræmme folk tættere på hinanden, siger Patrick Spiegelberg.

Patrick Spiegelberg har gennem årene haft fingrene i mange forskellige initiativer både inden for musik, film og events, men Halloween er her han føler sig hjemme, og det kan gæsterne nyde, når han fylder Reffen med al sin kærlighed til oplevelser, underholdning og gys.

Monstre fra Horror Drive Thru - The Great Reset på Refshaleøen. Foto: Lukas Bukoven
Monstre fra Horror Drive Thru - The Great Reset på Refshaleøen. Foto: Lukas Bukoven
Monstre fra Horror Drive Thru - The Great Reset på Refshaleøen. Foto: Lukas Bukoven
Monstre fra Horror Drive Thru - The Great Reset på Refshaleøen. Foto: Lukas Bukoven
Annonce
Erhverv

Frustrerede sygeplejersker fortsætter protester i København

Annonce

Coronavirus - Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byudvikling

Slut med at klage over Lynetteholm: - Det er en demokratisk skandale

Samfund

Dybvandsbombe fundet i Lynetteholm-undersøgelse

Det sker

`Way out of function`: Kunstudstilling i Amagercentret

KOMMUNALVALG

Han har vist kønsorganet på valgplakat: Nu er Sheriffen fra Amager tilbage

Samfund

Stjerneadvokat hyrede sig selv for skattekroner - men borgmester kan ikke svare på, om hun synes, det er okay

112

Knivoverfald ved Urbanplanen

Trafik

Far og datter fikser trafikkonflikt: Slut med sammenstød på stierne

Amager Fælled

Ni personer anholdt: Trængte ind på rådhuset

Retssag

Tiltale: 27-årig mand fra Amager voldtog fire kvinder

CORONA

Tårnby har et af landets højeste incidenstal

VALGET 2009 For abonnenter

Bondam gik i seng med fjenden og fik konservativ leder helt op i det røde felt

BYLIV

Havfruer skal lokke flere gæster til kriseramt akvarium

Annonce