Annonce
KULTUR

Rock og stjernestøv: Mød lydlegenden fra Sweet Silence-studiet

Både Flemming Rasmussen og Thomas Vilhelm har meget på hjertet og kendt for at være rappe i replikken, så et par timer i selskab med de to herrer bliver alt andet end kedeligt og mundlamt. Foto: Tårnby Hovedbibliotek.
Flemming Rasmussen, ejer af Sweet Silence-studiet, giver dig et blik bag kulisserne i 45 års rockhistorie - insider-historier, der aldrig har været på tryk.

Kom bag kulisserne i 45 års unik rockhistorie, når lydlegenden Flemming Rasmussen i samtale med forfatter Thomas Vilhelm beretter om sit samarbejde med navne fra musikkens øverste liga i Sweet Silence-studiet på Amager.

Metallica, Gasolin, Kim Larsen, Tina Turner, Ringo Starr, Anne Linnet, Ritchie Blackmore, D.A.D, Malurt, Lars H.U.G, Sebastian og mange andre har gjort brug af Flemming Rasmussens evner som tekniker, mixer og producer.

Centralt placeret i maskinrummet har han set skelsættende albums blive til. Og han har set store koryfæer investere deres kunstneriske hjerteblod i processen, mens de pressede sig selv til det yderste.

Annonce

Alt dette og meget andet fortæller Flemming Rasmussen om i 'Rock og stjernestøv – historier fra Sweet Silence Studios gennem 45 år'

. Han giver et fascinerende, underholdende og anekdoterigt indblik i dramaet bag kulisserne, hvor succeser skabes, og faren for fiasko lurer.

Flemming Rasmussen, eneejer af Sweet Silence Studios siden 1999, nyder stadig international anerkendelse for sit dedikerede arbejde med at skabe den bedst mulige lyd ned i mindste detalje. Hans kontante og bramfrie beretning foreligger nu i bogform og er blevet til i tæt samarbejde med den erfarne musik- og kulturformidler Thomas Vilhelm.

'Rock & stjernestøv' er unik musikhistorie i personlig øjenhøjde: Fra Amager til Amerika, fra jazz til dødsmetal, fra kommerciel optur til Covid-19 nedtur, coke, kontroverser og kærlighed til faget. Inside-historier, der aldrig før har været på tryk.

Oplev alt dette og mere til i en levende og dynamisk interviewsamtale med begge bidragsydere til den stærkt anmelderroste og medieomtalte bog. Både Flemming Rasmussen og Thomas Vilhelm har meget på hjertet og kendt for at være rappe i replikken, så et par timer i selskab med de to herrer bliver alt andet end kedeligt og mundlamt. Nærmere spontant, musikalsk og passioneret.

Tid og sted: Torsdag 7. oktober klokken 19.00 på Tårnby Hovedbibliotek, Kamillevej 10, 2770 Kastrup. Billet 30 kr. købes på biblioteket eller på www.taarnbybib.dk

Annonce
AmagerLIV.dk

Alle stemmer er talt op: Her er valg-resultatet i Tårnby

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
TRAFIK

Efter trafikkaos på centrale broer: Seks personer anholdt

naturliv

Nu kan det ikke gå galt: Kæmpe sten på Amarminoen viser vej

Amager

Byens Bedste LIV anbefaler: Det skal du opleve i weekenden

CORONA

Dagens coronatal: Et lille knæk på smittekurven

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Amager

Almene boliger på Christiania er en del af ny milliardaftale: - Jeg tror, at de er glade for det derude

JUL PÅ AMAGER

Din ø-guide til julen: Lørdag byder på juleoptog, juletræstænding, julemarkeder og en julepyntet villavej

Naboliv

Frank holder øje i sit nabolag: - Sammen kan vi sikre os mod indbrud

Støtteparti indkalder statsminister til hasteforespørgsel: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

SERIEFORBRYDER

Amagermanden: Politiet har efterforsket drabssager med fornyet intensitet

AMAGER FÆLLEDS VENNER

Fire år med fire årstider og Amager Fælled

CORONA

Dagens coronatal: Tårnby har nu landets højeste smittetal

Annonce