Annoncørbetalt indhold

Skab dit eget personlige look med designgulve

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et gulv lige som du vil have det

Er du på udkig efter et personligt og moderne gulv, så er et PU designgulv måske noget for dig. PU – Polyurethan – er et lyddæmpende og slidstærkt gulv, som kan tilpasses efter dine ønsker. Vi har et væld af farver at vælge imellem – og du kan helt sikkert finde din.

Annonce


Et gulv med det hele

Med et PU designgulv får du hele pakken – det er et gulv som er slidstærkt og kan tåle lidt af hvert. Selvom det er blødt og behageligt at gå på, så lad dig ikke snyde, dette gulv er stærkt, og egner sig rigtig godt til for eksempel børneværelset. PU-gulve bliver også tit brugt i institutioner, på hospitaler og andre steder med meget gangtrafik. Det er et stødabsorberende gulv, som skåner fødderne og det er derfor ideelt steder hvor man skal gå meget frem og tilbage. Designgulvet er både æstetisk og funktionelt, og du kan selv bestemme hvordan det skal se ud. Vælg mellem mange flotte farver, og få et gulv som passer perfekt til dit hjem og din stil.


Vi hjælper og rådgiver dig

Det kan være svært at beslutte sig for et nyt gulv, så vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig igennem processen. Hos os kan du få skræddersyede løsninger – så er du helt sikker på at få det præcis som du vil have det. Mange er rigtig glade for det rå og moderne betonlook, som giver en vibe af en storby. Det kan for eksempel være ekstra flot til store rum med minimal indretning. Det er dog kun fantasien der sætter grænser for hvordan du vil have dit gulv skal se ud, idet vi har hele 48 flotte EPI blend-farver at vælge imellem – så er det bare at gå i gang med at drømme om indretningen. Ønsker du et unikt New Yorker-look, så er dette helt sikkert gulvet for dig. En elegant løsning med fokus på æstetik, fleksibilitet og holdbarhed.


Kom forbi og se dit nye gulv

Vi tror på at ting ses bedst ses i virkeligheden – og det gælder selvfølgelig også gulve. For at du kan få det helt rigtige indtryk af dit nye gulv, anbefaler vi dig at komme en tur forbi vores flotte og store showroom i Valby, hvor vi har et stort udvalg af vores gulve, så du rigtig kan få fornemmelsen af hvordan det kunne blive i dit hjem. Slå vejen forbi vores showroom, og tag en snak med os - så kan vi sammen finde den løsning som passer bedst til dig og dit hjem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.