Annoncørbetalt indhold

Som uddannet coach bliver du bedre rustet til erhvervslivet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du på et tidspunkt i dit liv skal ud og begå dig i erhvervslivet er det vigtigt, at du løbende udvikler dig og får nye kompetencer. Det kan du blandt andet gøre ved at uddanne dig til coach.


Annonce

Bedre kompetencer

At tage en uddannelse som coach gør dig til en bedre leder, men styrker i høj grad også dine personlige kompetencer, og ruster til at kunne begå dig bedre i erhvervslivet, men også mere i livet generelt.


NLP coachuddannelsen

Via Dansk NLP Institut kan du tage en uddannelse til coach i København, som du kan tage samtidig med, at du har tid til både fuldtidsarbejde og til et familieliv. Du får via uddannelsen løbende opbygget en række faglige kompetencer, men i høj grad også en lang række personlige kompetencer. Alt sammen noget du kan bruge både privat og professionelt. Du bliver et bedre rustet menneske med en psykoterapeutuddannelse på deltid fra Dansk NLP Institut.


Historien bag NLP coachuddannelsen

NLP uddannelsen på Dansk NLP Instituttet har eksisteret siden år 1989. Bag udviklingen af uddannelsen, står blandt andre Jan Elfline, der var en af de første, der opnåede den højeste internationale grad indenfor coaching. Det er fortsat Elfline, der sikrer at coachuddannelsen på Dansk NLP Instituttet har en høj international standard, og at der tilbydes efteruddannelsesmuligheder.


Kan bruges i mange sammenhænge

Så om du planlægger at coache en til en, eller om du skal coache par, eller det er familier, du gerne vil coache, måske en afdeling i en organisation, eller i forbindelse med organisationsændringer, så står du godt rustet med en NLP coachuddannelsen, og kan fungerer professionelt og med mulighed for at gøre en stor forskel.


Sådan er NLP coachuddannelsen udbygget

Uddannelsen som NLP coach foregår på deltid, og kan løbende bruges, så du undervejs kan understøtte dine daglige aktiviteter og de roller du har. Du gennemgår under uddannelsen en løbende udvikling, og du rustes med redskaber til at varetage konflikter, til at motivere andre, og til at nå mål og bruge ressourcer fordelagtigt.


Det 1. år af uddannelse

Det første år af NLP coaching uddannelsen kan kombineres med fagspecifikke coachmoduler. Der er hele tiden personlig faglighed og personlig progression i uddannelsen. Siden følger et NLP Master Coach og en NLP Counselor Coach. Alle tre niveauer er korte, men effektive coachuddannelser, og du har samtidig gennemført det internationale Aligned Action International, hvilket er bredt anerkendt, og kan fungerer professionelt med en NLP coaching uddannelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.