Annonce
STEMMESLUGER

Steenbergers supervalg: Jeg har arbejdet hårdt for det

Amager-kandidaten Rasmus Steenberger kan krone en årelang valgkamp med et mandat i Københavns Borgerrepræsentation for SF - og et flot personligt stemmetal, der sender ham ind som nummer tre på partiets topscorerliste.

- 1.430 gange tak, skrev Amager-politikeren Rasmus Steenberger torsdag morgen på sin Facebook-profil, da det stod klart, at han drøner ind i Københavns Borgerrepræsentation for SF med 1.430 personlige stemmer.

- Jeg er glad - og lidt træt, men først og fremmest taknemmelig over, at så mange af mine medborgere tror på, at jeg kan gøre en forskel. En særlig tak til min altid dejlige og meget tålmodige Majken og vores tre dejlige børn. I har stået model til lidt af hver.

Rasmus Steenberger scorer tredjeflest stemmer på SFs liste. Han er overgået af partiets spidskandidat Sisse Marie Welling og Astrid Aller, der henholdsvis fik 7.016 og 4.649 personlige stemmer.

Annonce

- Siden folketingsvalget i 2019 har jeg arbejdet hårdt for at opnå dette valg. Det er en belønning for at have leveret på hjemmefronten i forhold til cykelstier, grønne områder og legepladser, Backersvej og Prøvestenen. Det har også været sjovt, og det er lykkedes at få skabt et godt netværk. Det betyder noget, når folk tager godt imod dig, og de kan spejle sig i mit arbejde, fortæller Rasmus Steenberger til AmagerLIV.

Siden folketingsvalget i 2019 har jeg arbejdet hårdt for at opnå dette valg. Det er en belønning for at have leveret på hjemmefronten i forhold til cykelstier, grønne områder og legepladser, Backersvej og Prøvestenen.

- Nu skal der forhandles med de andre partier om udvalgsposter, men det er mit håb, at jeg kommer til at arbejde med den grønne omstilling, som vi skal have fuld turbo på. Jeg er sikker på, vi kan finde mange grønne løsninger sammen med både Enhedslisten og Socialdemokratiet, forklarer Rasmus Steenberger, der arbejder som projektleder i Frederiksberg Kommune.

- Jeg kommer til at arbejde endnu mere pr. 1. januar, så jeg skal have en snak med min arbejdsgiver om at arbejde på nedsat tid, tilføjer han.

Rasmus Steenberger erkender, at SF og partiets kandidater har været i modvind på grund af støtten til byggeri på Amager Fælled og Lynetteholm-projektet.

- Valgresultatet viser bare, at du sagtens kan have en konstruktiv tilgang til tingene. Lynetteholm er vedtaget ved lov, så det gælder om at få det bedste ud af projektet og finde gode lokale løsninger. Det arbejder jeg videre med, understreger Rasmus Steenberger.


Rasmus Steenberger og hans bedre halvdel, Majken, har stemt på Skolen ved Sundet. Foto: Rasmus Steenberger.Annonce
Amager For abonnenter

København S: Islands Brygge 38D solgt for 8.850.000 kroner

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LYKKE ER LYKKEN

Ingen slinger i valsen: 95-årige Lykke hundser med eleverne i bassinet

STORMEN MALIK

Krisestab har været samlet: Frygter vand i gader og huse efter stormen Malik

CORONA

Dagens coronatal: Smittetallene falder på Amager

Vejr

Kraftig storm rammer hovedstaden lørdag: Bliv indenfor

Hver fjerde landmand kan forsvinde: - Det vil være hul i hovedet for klimaet

vanvidskørsel

Han kørte Emilie ihjel: Nu er dommen faldet

Amager fælled

Borgmester: Jeg kan ikke gribe ind og stoppe fældningen på Amager Fælled

Mystik

Mystisk brummen hærger i København: Her er de mulige forklaringer

Amager For abonnenter

København S: Nordre Digevej 19 solgt for 7.500.000 kroner

BYLIV

Bygninger og byrum kan placeres på motorvejsoverdækning

For første gang i to år: Storm rammer Danmark med vindstød af orkanstyrke

samfund

Historisk få indbrud: Forklaringen er ikke kun corona

CORONA

Dagens coronatal: Her er der et lille knæk på kurven

TRAFIK

Reaktioner: Amager Landevej-sving er direkte livsfarligt

Annonce