Annonce
BYLIV

Stor undersøgelse af sexlegetøj: Tårnby og Dragør skraber bunden i forhold til resten af Amager

Amagerbrogade i de sene aftentimer en dag i december. Foto: Jan Jeppesen.

Webshoppen Sinful har lavet en stor undersøgelse af deres egne kunder for at fastslå, hvilken by/bydel, der er Danmarks frækkeste.

Og hvorfor gør Sinful så det? Kan du meget vel tænke. Sinful er Nordeuropas største online forhandler af sexlegetøj.

Med krog i et års salgsdata har Sinful lavet et stort kort over de frækkeste byer og bydele, vurderet ud fra, hvor der bliver købt mest sexlegetøj på deres webshop.

Annonce

Her kommer Tårnby ind på en lidet flatterende placering som den 279 over Danmarks frækkeste byer, mens Dragør er helt nede som nummer 409. Salget er mere eksplosivt i 2300 København S., der er placeret som nummer 177. Her har bydelen en pæn placering over mest solgte produkter, når det kommer til lufttryksvibratorer som nummer 18 i Danmark.

Kigger man på hovedstaden er Valby klart den frækkeste by, mens brokvartererne ligger meget længere nede af listen.

Går man lidt længere ind i tallene kan man se, at Valby ogås er det sted i Danmark, hvor der bliver solgt flest vibratorer og det sted, der bliver solgt næstflest lufttryksvibratorer.

Frækkere under corona

Sinful fortæller, at de under corona har oplevet en massiv stigning i ordre med en samlet vækst 38 procent.

Medejer af Sinful Mathilde Mackowski fortæller, at de tror, det er de sociale begrænsninger, der har fået deres kunder til at opruste deres arsenal af sexlegetøj.

- Sexlegetøj er blevet mainstream, og der er ingen tvivl om at de sociale begrænsninger har givet os en åbenbaring. Vi er langt mere nysgerrige og går mere på opdagelse, både alene og sammen med vores partner, fortæller Mathilde Mackowski.

Du kan selv gå på opdagelse i det interaktive kort over Danmarks frækkeste byer her.

Solgt sexlegetøj på Amager

2770 Kastrup

Mest solgte produkt er vibratorer efterfulgt af dildoer, lufttrykvibratorer, festish, anal sexlegetøj og produkter til mænd.

2791 Dragør

Mest solgte produkt er vibratorer efterfulgt af dildoer, lufttryktsvibratorer, festish, antal sexlegetøj og produkter til mænd.

2300 København S.

Mest solgte produkt er vibratorer efterfulgt af dildoer, lufttryktsvibratorer, festish, antal sexlegetøj og produkter til mænd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Butiksliv

Nyt posthus i Amager Centret

Annonce