Annonce
Scene

Billetsalget er åbnet: Tårnby Teater har holdt Grease-gryden i kog i et år

Pink Ladies, fra venstre Frenchy (Bjørg Holm Larsen), Jan (Ilia Ørskov Zafirakos), Rizzo (Ida Møller Mikkelsen) og Marty (Mie Pittesen). PR-foto
Det skulle have været i sommeren 2020, at Tårnby Teater fejrede sit 50 års jubilæum med opførelsen af Grease under åben himmel. Det måtte vente et år, og nu er rollelisten besat og billetsalget åbent.

Til august forvandles skolegården på den gamle Tårnby Skole på Englandsvej til Rydell High, når Tårnby Teater opfører musicalen Grease under åben himmel.

Det skulle ellers have været i 2020, at teatret fejrede sit 50 års jubilæum med en overdådig friluftsforestilling, men som så meget andet kultur blev det hele lagt i høkasse i et års tid under coronaen.

Tårnby Teater har formået at holde gryden i kog, og nu er der sat ansigt på de medvirkende. Lad os nævne de to bærende og krævende hovedroller, Sandy og Danny, der spilles af Melanie Franck Frølund og Asger Nordbæk Rasmussen.

Den ene bærende hovedrolle, Sandy, spilles af Melanie Franck Frølund. PR-foto
Danny, den anden hovedrolle, spilles af Asger Nordbæk Rasmussen. PR-foto

'Summer Nights', 'Greased Lightning' og 'You're The One That I Want' er måske allerede begyndt at køre oppe i hovedet på dig. Filmen Grease med Olivia Newton John og John Travolta i hovedrollerne gjorde i 1978 sangene verdenskendte, men faktisk kom musicalen af Jim Jacobs og Warren Casey først. Den blev opført første gang 14. februar 1972 - da Tårnby Teater havde knap et år på bagen.

Der er lagt op til en folkefest, når den første af 19 forestillinger skydes i gang 14. august. Med plads til 250 publikummer ved hver forestilling bliver det samtidig den største produktion i Tårnby Teaters historie.

Billetsalget er officielt åbnet. Havde man sikret sig billet til de siden aflyste forestillinger sidste år, har man fået rykket billetterne til den tilsvarende dato i år. Vil man have rykket billetter til en anden dato, skriver man billet@taarnbyteater.dk med navn, bestillingsnummer og den nye ønskede forestillingsdag (så længe der er ledige pladser).

Se hele rollelisten på taarnbyteater.dk, hvor du også kan læse mere om forestillingen og om Tårnby Teater. Det er Henrik Kegnæs Spangsbo, Signe Wriedt Jakobsson og Hans Nordbæk Rasmussen, der instruerer Grease.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce